Oldal kiválasztása

DentElit

Csatlakozzon a DentElit 30%-os kedvezményével a fogászati

implantátumokat használó páciensek elit klubjához.

DentElit –  Az implantológiai aranykártya

Az exkluzív fogászati implantációs kedvezményprogrammal megszerezheti a mosolyt, amiről mindig is álmodott!

Mondjon búcsút a magas fogászati implantátum költségeknek – szerezze be a DentElit aranykártyát még most!

Mi az a DentElit Aranykártya?

A DentElit Aranykártya egy exkluzív kedvezményes ajánlat, amely 30%-os kedvezményt biztosít a pácienseknek minden kiváló minőségű fogászati implantátumra a BIONIKA kínálatából. Ha regisztrál a weboldalunkon, és megkapja a virtuális „Aranykártyát”, jelentős összeget takaríthat meg a fogászati implantációs eljáráson.

A folyamat egyszerű: amint regisztrál a weboldalunkon, kap egy kártyát egy egyedi kedvezménykóddal, amelyet megmutathat implantológusának. Fogorvosa ezt követően a kódot fogja használni, hogy igénybe vegye 30%-os kedvezményét a BIONIKA fogászati implantátumainak megvásárlására. A kedvezmény minden kiváló minőségű fogászati implantátum termékünkre alkalmazható, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb ellátást kapja, megfizethető áron.

A DentElit aranykártya egy évig érvényes, így bőven van ideje megtervezni a fogászati implantációs eljárást és kihasználni ezt a csodálatos ajánlatot. Ön és implantológusa csak egyszer használhatja fel személyes kedvezménykódját, de egyszerre több fogászati implantátumot is vásárolhat, hogy maximalizálja a megtakarítást.

Használja ki ezt a rendkívüli ajánlatot még ma, regisztráljon honlapunkon, és szinte azonnal kézbe veheti virtuális DentElit Aranykártyáját. Ezzel a kedvezménnyel gyönyörű és egészséges mosolyt érhet el anélkül, hogy bankot kellene rabolnia.

Nincsenek rejtett költségek

A DentElit kártyát díjmentesen állítjuk ki Önnek, valamint díjmentesen adjuk át, virtuális formában.

Különleges akciónk keretein belül most a fizikai kiküldést is díjmentesen vállaljuk 1500 Forint helyett.

Jelentős kedvezmény

A BIONIKA kiváló minőségű implantátumára 30% kevezményt biztosítunk.

Biztonságos és egyszerű

Mindez igaz az implantátumra és a folyamatra is. Adja át a kártyáját, névre szóló kuponjával kezelőorvosának, aki ezáltal csak Önnek, kedvezményesen adhatja le rendelését.

Regisztráció egyszerűen

Ezen az oldalon adja meg adatait a regisztrációhoz és kollégáink 2 munkanapon belül elküldik virtuális kártyáját.

Ajándéknak is tökéletes

Regisztrálhatja ismerősét, barátját vagy nagyszüleit. A DentElit kártya ajándékba is adható!

Magyarországért, magyarok

34 éve Magyarországon gyártunk implantátumot, magyar munkavállalókkal. Válassza a megbízhatóságot, a minőséget és tegyük jobbá együtt az országot!

A DENTELIT KÁRTYA HASZNÁLATA

A DentElit aranykártya egy exkluzív kedvezménykártya, amely 30%-os kedvezményt biztosít Önnek a BIONIKA által kínált összes fogászati implantátum termékre. A kártya megszerzéséhez regisztrálnia kell a weboldalunkon, melyet egy virtuális kártya kiállítása és elküldése követ, amelyet megmutathat implantológusának. Amint implantológusa alkalmazza az Ön személyes kedvezménykódját, Ön megkapja a 30%-os kedvezményt a BIONIKA fogászati implantátumaira, ami tovább gyűrűzik a teljes implantációs eljárásba. A folyamat gyors és egyszerű, és a DentElit aranykártya segítségével jelentős megtakarításokat érhet el a kiváló minőségű fogászati implantátumokra.

Tapasztalja meg a különbséget BIONIKA fogászati implantátumaival. Kiváló minőségű termékeinket úgy terveztük, hogy egy életen át tartó, gyönyörű és egészséges mosolyt biztosítsunk Önnek. Több mint 34 évnyi szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező csapatunk elkötelezett amellett, hogy minden egyes páciensünknek kivételes szolgáltatást és gondoskodást nyújtson. Válassza a DentElit-et, és fedezze fel a gyönyörű, egészséges mosolyhoz társuló magabiztosságot kedvezményesen, a BIONIKA termékein keresztül!

Ön is szeretne így visszajelzést adni?

"Egészséges mosoly"

János már régóta szeretett volna fogászati implantátumokat, de a költségek elriasztották. Amikor hallott a DentElit „Aranykártya” ajánlatáról, tudta, hogy ez a tökéletes lehetőség arra, hogy végre megkapja a szükséges fogászati implantátumokat. Regisztrált a weboldalon, és még aznap megkapta virtuális „Aranykártyáját”. Ezután felkereste implantológusát, és nagyon megörült, hogy 30%-os kedvezményt kapott a fogászati implantátumra. János nagyon elégedett volt a termék minőségével, és most már magabiztos és egészséges mosolya van.

"Legboldogabb nap"

Eszter évek óta küzdött fogászati problémákkal, és ez megviselte az önbecsülését. Mindig is fogászati implantátumról álmodott, de nem engedhette meg magának. Amikor hallott a DentElit „Aranykártya” ajánlatáról, úgy érezte, hogy ez egy jel az univerzumtól. Regisztrált a weboldalon, és gyorsan megkapta virtuális „Aranykártyáját”. A beavatkozás napja élete egyik legboldogabb napja volt. Új embernek érezte magát, és nem tudta abbahagyni a mosolygást. Eszter most hálás, hogy egészséges és magabiztos mosolya van, és minden nap hálát ad a DentElitnek. 

"Csodálatos ajánlat"

Mária már régóta keresett egy megbízható és megfizethető fogászati implantátum megoldást. Már majdnem feladta a reményt, amikor belebotlott a DentElit „Aranykártya” ajánlatába. Mária nagyon megörült, hogy ilyen jó ajánlatot talált, és gyorsan regisztrált a weboldalon. Azonnal megkapta virtuális „Aranykártyáját”, és az implantológiai eljárás sikeres volt. Mária most már el van ragadtatva az új mosolyától, és nem győz mindenkinek, akit ismer, mesélni arról a csodálatos ajánlatról, amit a DentElit segítségével kapott. Hálás a cégnek, amiért megváltoztatták az életét, és örökre hűséges ügyfél marad.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az az "Aranykártya" ajánlat, és hogyan működik?

Az „Aranykártya” ajánlat egy exkluzív kedvezmény, amely 30%-os kedvezményt biztosít a pácienseknek az összes fogászati implantátum termékünkre. A kedvezmény igénybevételéhez regisztrálnia kell weboldalunkon, a TravelDentalon, és kap egy virtuális „Aranykártyát”, amelyet megmutathat implantológusának. Ő az Ön személyes kedvezménykódját fogja használni, hogy a kedvezményt a fogászati implantátumokra alkalmazza.

Van korlátja annak, hogy hányszor vehetem igénybe az "Aranykártya" kedvezményt?

Igen, van. Ön és implantológusa csak egyszer használhatja fel személyes kódját, de több fogászati implantátumot is vásárolhat a kedvezménnyel. Ha például két fogászati implantátumra van szüksége, implantológusa mindkettőt megvásárolhatja a kedvezményes áron.

Meddig érvényes az "Aranykártya" ajánlat?

Az „Aranykártya” ajánlat a regisztráció időpontjától számított egy évig érvényes, ezért arra biztatjuk a pácienseket, hogy minél hamarabb éljenek az ajánlattal.

A kedvezmény minden implantológusra vonatkozik?

Igen, az „Aranykártya” kedvezmény minden implantológusra vonatkozik, aki  fogászati implantátumainkat használja vagy használni kívánja. Javasoljuk azonban, hogy a beavatkozás előtt erősítse meg implantológusával, hogy elfogadja-e a kedvezményt. Ha nem fogadja el a kedvezményt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek másik, az Ön lakóhelyéhez minél közelebbi implantológust találni.

A kedvezmény minden típusú fogászati implantátum termékre vonatkozik?

Az „Aranykártya” kedvezmény minden kiváló minőségű fogászati implantátumra alkalmazható a BIONIKA kínálatából. Nem használható fel azonban csontpótlási eszközökre, műszerekre vagy kompatibilis felépítményekre.

Mi történik, ha a weboldalon történő regisztráció után nem kapom meg a virtuális Aranykártyát?

Ha a weboldalunkon történő regisztrációt követő két munkanapon belül nem kapja meg virtuális „Aranykártyáját”, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal, akik segítenek Önnek a probléma megoldásában.

Kaphatok fizikai "Aranykártyát"?

Igen, kérésére fizikai „Aranykártyát” tudunk küldeni az Ön címére. Azonban csak egyszer kérhet fizikai kártyát. Ha elveszíti a fizikai kártyáját, azt nem tudjuk pótolni, de kiállíthatunk Önnek egy másik virtuális „Aranykártyát”. Ennek díja 1500 Forint, de jelenleg ingyen kiküldjük Önnek!

Reméljük, hogy ezek a válaszok hasznosak voltak. Ha további kérdése van, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

DentElit – Az implantológiai aranykártya

Szeretne kedvezményesen implantátumot?

 

Regisztráljon most:

Töltse ki az űrlapot még ma, hogy 3 munkanapon belül elküldjük Önnek névre szóló DentElit kártyáját!