Műszerkészletek a sikeres implantációhoz

 

Az implantáció során elengedhetetlen a megfelelő minőségű és hatékonyságú műszerek használata. Fogászati implantációs műszerkészlet kínálatunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy Ön megtalálja az implantációhoz szükséges összes eszközt egyetlen, előre összeállított készletben. Így Önnek elég egy műszerkészletet vásárolnia. A nagy méretválaszték lehetővé teszi a készlet széleskörű felhasználhatóságát. A tálcák a műtéttechnikai sorrend szerint vannak felépítve, használatukat feliratozás könnyíti meg. A sterilizáló tálcát és dobozt modern CAD-CAM technológiával állítjuk elő.

BIONIKA Nagy műszerkészlet

Nagy műszerkészlet

Műszerkészleteink a fogászati implantációhoz nélkülözhetetlen műszereket tartalmazzák. A  Nagy műszerkészlet több mint harminc műszert tartalmaz, nagy méretválasztékban, a széles körű felhasználhatóság érdekében. A tálcák a műtéttechnikai sorrend szerint vannak felépítve, használatukat feliratozás könnyíti meg. A tálca alkalmas a műszerek sterilizálására is, ez a dobozzal együtt, illetve a tálcát a dobozból kiemelve, külön is elvégezhető. A nagy műszerkészletben megtalálhatók az előkészítő eszközök a fúrást megelőző műveletekhez, a menetformázáshoz szükséges fúrók, a menetárok kalibráló fúrók, párhuzamosítók, implantátum behajtók, protetikai eszközök, valamint a csavarok adott nyomatékkal való meghúzására és az implantátumok behelyezésére alkalmas racsnis nyomatékkulcs.

A műszerkészletek tartalma implantátumrendszerenként eltérő.

BIONIKA Nagy műszerkészlet
BIONIKA Kis műszekészlet

Kis műszerkészlet

A BIONIKA által összeállított Kis műszerkészlet egy rendkívül praktikus, gazdaságos megoldás. Ugyanazokat a műszereket tartalmazza, mint a nagy műszerkészlet, csak kisebb méretválasztékban, de a gyakorlott implantológusnak ez a szűkített változat is nagy segítségére lehet. Különösen ha utazásnál helytakarékos megoldásra van szükség. A műszerek méretválasztéka minden műszerkészletünknél alkalmazkodik a különböző típusú implantátumrendszerekhez, megbeszélés szerint változtatható.

A műszerkészletek tartalma implantátumrendszerenként eltérő.

BIONIKA Kis műszekészlet
BIONIKA Műszerkészletek kiadvány

További részletekért tekintse meg  kiadványunkat!