Hybrid mini Implantációs Rendszer, kétrészes, külső hexes mini implantátum

Hybrid

Implant System

Hybrid Classic implantátumok Brönemark típusú hatszög keresztmetszetű fejrésszel.

 Hybrid Classic  Cserélhető felépítményekkel

Hybrid implantátumaink jellemzői: Brönemark típusú hatszög keresztmetszetű fejrész belső kúppal és csavarmenettel. Micro menetstruktúra négy bekezdésű kortikális zsinórmenettel. Két bekezdésű normál zsinórmenetes test rész a dinamikus erőhatások csillapítására. Növelt kontúrral és növelt menetmélységgel rendelkező a primérstabilitást adó ciklois menetstruktúra, önvágó éllel és elfordulásgátló horonnyal. A csavarmenet minden eleme rádiuszos kiképzésű, folyamatosan változó keresztmetszetű.

Vékonyabb, Hybrid mini implantátumok.

 Hybrid mini – Sokoldalú mini implantátum

Egyre gyakrabban lehet találkozni kis csontkínálattal rendelkező páciensekkel, akiknek természetesen igénye van arra, hogy visszanyerjék fogazatuk százszázalékos funkcióját. Segítségképpen fejlesztette ki a BIONIKA a mini implantátum rendszerét, mely számukra is lehetővé teszi sokoldalúan használható fogművek gyártását.

A mini implantátumok az átlagos keménységű és vékony csontszerkezet esetén alkalmazhatóak, kivehető vagy csavarozott fogművekhez, a használt felépítmények függvényében.

Járomcsontba ültetett, extra hosszú Hybrid Zygomat kiterjedt csonthiány esetére.

 Hybrid zygomat – Megoldás kiterjedt csonthiány esetére

A Zygomat implantátumok kiterjedt csonthiány esetére jelentenek megoldást, anélkül, hogy szükség lenne csontpótlásra, így jelentősen megrövidítik és leegyszerűsítik a fogpótlást az ilyen esetekben. A rendhagyóan hosszú (kínálatunkban 35-55 mm hosszméretű) implantátumokat a járomcsontba (zygoma) ültetik be, így adva megfelelő tartást a fogműnek.

A Zygomat implantátumok alkalmazása azonnali megoldást jelent, egyetlen műtéttel.

A HYBRID implantátum geometriája

1. Brönemark típusú hatszög keresztmetszetű fejrész belső kúppal és csavarmenettel.

2. Micro menetstruktúra négy bekezdésű kortikális zsinórmenettel.

3. Két bekezdésű normál zsinórmenetes test rész a dinamikus erőhatások csillapítására.

4. Növelt kontúrral és növelt menetmélységgel rendelkező a primérstabilitást adó ciklois menetstruktúra, önvágó éllel és elfordulásgátló horonnyal.

A természeti analógia szerint a csavarmenet minden eleme rádiuszos kiképzésű, folyamatosan változó keresztmetszetű. A 3-as jelű zsinórmenetes csavarszakasz „k”-val kisebb átmérőjű mint az élesebb ciklois menettel ellátott, a primérstabilitás biztosítására szolgáló apikális rész „m” menetkialakítása.

A Hybrid két bekezdésű zsinómenetes kialakításának bemutatása, színjelzésekkel.
Hybrid mini felépítmények, gömbfej, lokátorfej és multi-unit fejek.

Felépítmények kivehető és csavarozott fogművekhez

Az implantátumokat gömbfejű, lokátorfejű, kúpos, multi-unit fejű felépítményekkel egyaránt lehet használni.  A teljesen fogatlan páciensek körében elterjed fogpótlási megoldás a kivehető fogművek használata. A Hybrid megoldás egyik nagy előnye a megkopott gömbfejek és lokátorfejek cserélhetősége.

További részletekért tekintse meg kiadványunkat!

További részletekért tekintse meg kiadványunkat!