Tervezünk és gyártunk: Egyedi megoldást kínálunk

A kompatibilis termékek nyomában

BIONIKA Hírek

Kiegészítés vagy utángyártás?

Ahogy azt korábban is tettük, partnereink visszajelzéseire kiemelt figyelmet fordítunk és gondosan utánajárunk a felmerült kérdéseknek…

Megjegyzés: Compatible termékeink csak implantátum fejcsatalakozás illeszkedésében kompatibilisek a feltüntetett rendszerekkel. Geometriai megjelenésük és választékuk egységes BIONIKA megoldás.

Az igazság természetesen az, hogy a BIONIKA 33 éves működése alatt számos innovatív terméket / implantátumot fejlesztett ki az implantológia területén és ezzel érte el piacvezető szerepét. A kompatibilis termékek partnereink kérésére kerültek kialakításra, amivel

„nem másoljuk a többi gyártót, hanem kiegészítjük őket!”

Kiegészítés, nem utángyártás!

Anélkül, hogy bármely implantátum gyártót megneveznénk, szükségesnek tartjuk kiemelni az alábbi gondolatokat, előnyöket, amiket a BIONIKA kompatibilis termékei biztosítanak:

Kiegészítés

Egyes gyártók vagy nem megfelelő minőségben, vagy egyáltalán nem adnak implantátumaikhoz zárócsavart.

Gazdaságosság

A kompatibilis felépítményeinket a piaci legalcsonyabb árakhoz igazítjuk, ezáltal segítjük munkáját.

Illeszkedés

Felépítményeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok márkahűen tökéletesen illeszthetők legyenek más rendszerekhez és műszerekhez egyaránt.

A szabvány szerint használt titán kiváló biokompatibilitással rendelkezik, ezért szinte kockázatmentesen használható. A termékek minőségét a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja.

A BIONIKA Medline Orvostechnikai Kft. az EN ISO 9001 és az EN ISO 13485 minőségirányítási rendszer szerint működik, termékeink CE jellel rendelkeznek.

Kompatibilis termékeink

Írja be a keresett márkát, válassza ki a szükséges terméket és vegye át megrendelését akár már másnap. 

Kompatibilis katalógusunk

Kompatibilis termékeinkhez interaktív, elektronikus katalógust készítettünk.

Felmerülhet Önben is a kérdés: Miért válasszak olyan implantátumgyártót, aki kiegészítésre szorul?

Következő heti hírlevelünkben bemutatjuk Önnek a BIONKA megoldásait, melyek komplexen segítik munkáját, hogy a legeredményesebb lehessen szakmájában!