Oldal kiválasztása

Köszöntjük a Bionika.hu-n

Megtette az első lépést az implantáció jövőjéhez vezető úton!

Ismerje meg innovatív vállalatunkat, legyen partnerünk még ma:

Mi is a BIONIKA?

Piacvezető implantátum gyártó, 33 éve

Sikerünk az innovációban és partnereinkkel való törődésünkben rejlik.

5

orvosi szakterület

33 év

tapasztalat

28.000

saját termék

Rólunk:

Bionika – Innovation in implantation

A BIONIKA 1989. február elsején Hajdú József és felesége és gyermekei által került megalapításra és rövid időn belül Magyarország piacvezető implantátum gyártó vállalatává nőtte ki magát. A kezdeti BIONIC Penge és Conefit implantátum család évről évre bővült részben partnereink visszajelzése, részben a BIONIKA innovációs törekvéseinek köszönhetően. Jelenleg 28.000 saját gyártású BIONIKA termék közül választhatnak partnereink, akiknek célunk, hogy ezáltal versenyelőnyt biztosítsunk.

Hajdú József, ügyvezető igazgató

Hajdú József

A tapasztalatom alapján, a technika jelenlegi állása szerint, a legjobb megoldásnak tartom és ajánlom minden implantológus figyelmébe, az implantátum zárócsavarjával is rögzíthető BIONIKA Medline Kft. által gyártott 3D Builder titánháló mindennapi gyakorlati alkalmazását, az implantációval egy időben történő csontpótlásra.

Dr. Becsky Áron

Kutatunk, tervezünk, gyártunk: Innovációt szolgáltatunk

BIONIKA minőség és megbízhatóság

A termékek minőségét a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja. A BIONIKA Medline Kft. az MSZ EN ISO 9001 és az MSZ EN ISO 13485 minőségirányítási rendszer szerint működik, termékeink CE jellel rendelkeznek, melyet a NEOEMKI tanúsított. Az általunk gyártott termékekre hosszú távú garanciát vállalunk. Az implantátum beültetést követően – a csontosodási folyamat kockázatát csökkentve – az ok-okozati összefüggésektől függetlenül, a vásárlást követő egy éven belül, cseregaranciát biztosítunk a leejtett implantátumainkra.

Piacvezető implantátum gyártóként a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszereknek önként felelünk meg.

Az MDR törvényeinek megfelelően fejlesztjük vállalatunkat, hogy mielőbb rendelkezzünk ezen tanúsítvánnyal is.

ISO 9001-2015 HUN - QT-CERT - 2025.01.24

MSZ EN ISO 9001:2015

ISO 13485

MSZ EN ISO 13485:2016

CE tanúsítvány

CE tanúsítvány

CE tanúsítvány melléklet

CE tanúsítvány melléklete

Induljon el az implantáció jövője felé vezető úton, megbízható tanúsítvánnyal ellátott termékekkel:

Ebben nyújtjuk Önnek a maximumot:

A BIONIKA termékei

Egyfázisú implantátumok

Az egyfázisú implantátum a legkényelmesebb és leggyorsabb innovatív formája az implantációnak.

További információ

Kétfázisú implantátumok

A magas fokú stabilitás és hosszú élettartam mellett a tökéletes illeszkedést is biztosítjuk.

További információ

Csontpótlás

Szabadalmaztatott 3D Builder Titánhálónk a csontpótlást soha nem látott hatékonysággal, a titánhálókból eredő kellemetlenségeket kiszűrve teszi lehetővé.

További információ

Kompatibilis termékek

Nem utángyártók vagyunk, hanem kiegészítünk. Kiegészítjük azon multik hiányosságát, amely használóiknak okoz kellemetlenséget.

További információ

Hallott már a BIONIKA frézközpontról?

Ha Önnek sincs ideje a hosszadalmas fogművázak elkészítésére, vagy nem rendelkezik megfelelő technológiával, akkor válassza a BIONIKA Frézközpont szolgáltatásait, ahonnan kiváló minőségű pótlásokat kap kézhez és a megmaradt idejét a tökéletes esztétikára fordíthatja.

További információ

Miért érdemes a BIONIKA mellett döntenem?

Célunk, hogy segítsük Önt mindennapjai során és a fogászati implantáció zökkenőmentesen, a legjobb alapanyagű és minőségi implantátumokból történjen. Így egyszerre Ön is és páciense is pozitív élményekkel gazdagodik!

Hogyan lehetek a BIONIKA partnere?

Mindössze annyi a teendője, hogy kitölti az alábbi adatlapot, majd szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Mi vár rám a partnerségi viszony létrejötte után?

A BIONIKA törzsvásárlójaként kiemelt figyelmet fogunk Önre fordítani. Anyagi és nem anyagi lehetőségekkel gazdagodik: Részben árkedvezményekkel szolgálunk Önnek, részben lehetőséget nyújtunk arra, hogy legújabb termékeinket Ön használja először. És megannyi más jó dolog vár Önre!

Kérdése maradt? Segítünk megválaszolni! Hívjon minket most:

Legyen partnerünk még ma!

Az implantáció jövője már csak egy lépésre van. Legyen a BIONIKA partnere!

A BIONIKA oktatás terén is sokat nyújt. Rendszeresen tartunk konferencia beszélgetéseket és szakmai cikkekkel segítjük az implantáló fogorvosokat:

A törött csavarok ellenszere

A törött csavarok ellenszere Csavarkiszedő műszerkészlete-BIONIKA Hírek Az elmúlt évtizedek alatt a fogászati implantátumok váltak a fogpótlás legnépszerűbb megoldásává. A műfogsorok és hidak leváltását magas sikerességi rátájának, kiszámíthatóságának és a felmerülő...

bővebben

Mire kíváncsi a vevő?

Mire kíváncsiak a páciensek? Gyakran ismételt fogászati kérdéseke-BIONIKA Hírek Gyakran hallani azokat a közhelyeket, hogy „aki a vevő fejével gondolkodik, az sikerre van ítélve” valamint, hogy „aki mindenre tudja a választ, nem érheti meglepetés”. Jelen cikkünkben...

bővebben

Hiszek abban, hogy az Ön munkanapjait is sikeresebbé tehetjük termékeinkkel. Alulról építkeztünk, mikor létre hoztuk termékeinket: Páciense elégedettségét vettük alapul, melyet egy, a legkezelhetőbb formával tetőztünk. Implantátumaink így lehetnek piacvezetők, 33 éve.

Dr. Hajdú József,  a BIONIKA ügyvezetője

Dr. Hajdú József

Csatlakozzon

Legyen a BIONIKA partnere még ma

Az implantáció jövője vár Önre, több évtizedes tapasztalattal.