Oldal kiválasztása

BIONIKA a biztos pont az implantológiában

Az Ön partnere az innovatív megoldásokban

A BIONIKA Medline Kft. orvostechnikai eszközök fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékeink jelen vannak a fogászat, szájsebészet, traumatológia, ortopédia és rehabilitáció orvosszakmai területein. Kiváló szakemberek, mérnökök, informatikusok és közgazdászok közös munkájának eredményeképpen mára egy stabil és sikerekben gazdag vállalattá nőttük ki magunkat. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint, hogy jövő év február 1-jét BIONIKA nappá nyilvánítva, vállalatunk a 30 éves fennállását ünnepli.

 

Működésünket 1989-ben kezdtük meg, amikor feleségemmel és gyermekeimmel megalapítottuk a BIONIKA Mérnöki Irodát, majd 1996-ban a BIONIKA Medline Orvostechnikai Kft-t. Az emberi szervezetbe ültethető implantátumok fejlesztésére, gyártására és kereskedelmére szakosodtunk. Elsődleges célként a fogászati műgyökér implantátumok fejlesztésére és gyártására helyeztük a hangsúlyt. Folyamatos innovációs kézségünknek köszönhetően mára már több mint 20 000 féle terméket fejlesztettünk ki és forgalmazunk. Az újonnan megjelenő piaci igényekhez igazodva alakítjuk ki termékkínálatunkat és fejlesztéseinket.

Tudásunkkal, kitartásunkkal kapaszkodtunk fel az új technikai áramlat hullámaira, ráérezve arra a szemléletre, mely a természet csodás találmányait hasznosítja az ember technikai igényét szolgálva, melyről ma már tudjuk, ez a BIONIKA. A bionika szó olyan tudományos gondolkodást jelöl a biológia, a technika és az elektronika határmezsgyéjén, amely ötvözi e három területet a kutató-fejlesztő munkánk során.

Termékeinket orvosok és mérnökök szoros együttműködésével fejlesztjük, mely által biztosítani tudjuk azok folyamatos világszínvonalú minőségét és gyakorlati használhatóságát egyaránt. A vevőink által elvárt minőséget a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja.

A kutatás-fejlesztésben legfőbb támaszom a fiam. Az új technológiák iránti érzékenysége adja a lendületet a cég fejlődésének. Stabil, elkötelezett fiatal csapattal a hátunk mögött felkészülten várjuk és fogadjuk a kihívásokat. Számunkra a minőség és a megbízhatóság áll mindenek előtt. Dinamikusan fejlődő vállalat révén versenyképes jövedelmet és anyagi biztonságot biztosítunk alkalmazottainak számára. Munkavállalóink fiatalos, barátságos légkörben végzik munkájukat, odafigyelünk arra, hogy jól érezzék magukat.

Legyen a BIONIKA munkatársa!

Az alábbi nyitott pozíciókba keresünk munkatársakat:

Fogtechnikus

CAD/CAM technológiában jártas fogtechnikust keres a miskolci BIONIKA Frézcentrum. Elvárás 2-3 év szakmai tapasztalat, sokoldalú, minőségi munkavégzés.

Értékesítő-orvoslátógató

Fogászati implantátumok értékesítésében jártas munkatársat keresünk! Elvárás a több éves fogászati és orvostechnikai termékek értékesítésében szerzett gyakorlat. Továbbá a céltudatosság, önállóság és autóvezetési rutin. Előny a tárgyalóképes angol nyelvtudás és a kiterjedt értékesítési kapcsolatrendszer.

Online értékesítési mEnedzser

Jó szövegírói képességgel, valamint tartalommarketinges (blog- és vlog szerkesztés), valamint webes programozói ismeretekkel rendelkezők jelentkezését várjuk. Feladatok: weboldalak, hírlevelek tervezése és tartalom menedzsmentje; webkonferenciák szervezése, prezentációk, ajánlatok kidolgozása, új üzleti lehetőségek, új területek és ügyfelek felkutatása.

Jelentkezés e-mailben pozíció és bérigény megjelölésével,
fényképes önéletrajzzal: hajdu@bionika.hu

Hajdú József
MSc gépészmérnök, gazdasági mérnök,
egészségügyi szakközgazdász
BIONIKA Medline Kft.

Cikk információ

  • Eredeti megjelenés Dental Hírbörze
  • Szerző Hajdú József
  • Dátum 2018/10
  • URL www.dental.hu