Oldal kiválasztása

Compatible BL

Kompatibilitás: Straumann, BoneLevel®

COMPATIBLE Felépítményeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok tökéletesen illeszthetők legyenek más rendszerekhez és műszerekhez egyaránt. Széles felépítmény felsőrész választék áll rendelkezésre, melyek kapcsolódási felülete a kívánt rendszer szerint választható. Compatible BL rendszerünk a következő rendszerekkel kompatibilis: Straumann – BoneLevel®

BIONIKA COMPATIBLE BL Implantációs Rendszer - Straumann BoneLevel - csatlakozás
BIONIKA COMPATIBLE BL Implantációs Rendszer - Straumann BoneLevel - csatlakozás

Kapcsolat:

Négy pozíciós bordás elfordulás gátlás. Cső a csőben és kúpos mikromozgás mentes illeszkedés. Minden implantátum átmérőhöz más-más méret tartozik. Keskeny, kúpos platform. A rögzítő csavar torx kulcsnyílású. Az implantátumfej kialakítása nem minden esetben egyezik meg, csak kompatibilis az eredeti konstrukcióval. Egyedi megoldások is rendelhetők.

Közel 50 féle geometriából választhat, műanyag, cirkon, titán és kobalt-króm alapú fogművekhez. Kínálatunkban megtalálhatók az implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez is, valamint implant szintű öntőfejek, ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek állnak széles választékban az Ön rendelkezésére.

Compatible implant fejek