Oldal kiválasztása

Compatible BR

Kompatibilitás: Brånemark ®

COMPATIBLE Felépítményeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok tökéletesen illeszthetők legyenek más rendszerekhez és műszerekhez egyaránt. Széles felépítmény felsőrész választék áll rendelkezésre, melyek kapcsolódási felülete a kívánt rendszer szerint választható. Compatible BR rendszerünk a következő rendszerekkel kompatibilis: Brånemark ®

BIONIKA COMPATIBLE BR Implantációs Rendszer - Branemark - csatlakozás
BIONIKA COMPATIBLE BR Implantációs Rendszer - Brånemark típusú - csatlakozás

Kapcsolat:

Külső hatszögletű pozícionáló kapcsolat. A 3,75 és a 4,0 mm-es implantátum átmérőkhöz azonos fejméretek tartoznak. Lapos platform, tengelyirányra merőleges. A rögzítő csavar torx kulcsnyílású.

Az implantátumfej kialakítása nem minden esetben egyezik meg, csak kompatibilis az eredeti konstrukcióval. Egyedi megoldások is rendelhetők.

Közel 50 féle geometriából választhat, műanyag, cirkon, titán és kobalt-króm alapú fogművekhez. Kínálatunkban megtalálhatók az implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez is, valamint implant szintű öntőfejek, ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek állnak széles választékban az Ön rendelkezésére.

Compatible implant fejek