Oldal kiválasztása
Hybrid mini Implantációs Rendszer, kétrészes, külső hexes mini implantátum

Hybrid mini

Implant System

Hybrid mini kétrészes implantátumrendszer

Sokoldalú, cserélhető felépítményekkel, komplex, többfunkciós és az Ön igényére szabott megoldást ad a mini implantátumos fogpótlással megoldható esetekre.

Egy és kétfázisú, azonnal is terhelhető extra vékony, normál és extra rövid gömbfejű, lokátorfejű, kúpos, multi-unit fejű implantátumok széles felhasználási lehetőséget nyújtanak műanyag, cirkon, titán és kobalt alapú fogművekhez.

Kapcsolat: Brönemark típusú hatszög keresztmetszetű fejrész belső kúppal és csavarmenettel.

Hybrid mini becsavarható gömbfejjel
Hybrid mini felépítmények, gömbfej, lokátorfej és multi-unit fejek.

Felépítmények kivehető és csavarozott fogművekhez

Totál funkciós felépítményrendszer – Az is van, ami még csak az Ön képzeletében létezik, ha a technika mai állása szerint megvalósítható. A biológiai alkalmazkodás szabadsága az Öné, akárcsak a siker. Lelkiismerete szerint követheti betege állcsontszerkezeti adottságait az implantációhoz.

A Hybrid mini alkalmazása

Egyre gyakrabban lehet találkozni kis csontkínálattal rendelkező páciensekkel, akiknek természetesen igénye van arra, hogy visszanyerjék fogazatuk százszázalékos funkcióját. Segítségképpen fejlesztette ki a BIONIKA a Hybrid implantátum rendszerét, mely számukra is lehetővé teszi sokoldalúan használható fogművek gyártását.

Intelligens implantátum rendszer. A gyártó követi és tovább fejlesztve beépít minden tudományos eredményt a klasszikustól a legmodernebb elvekig, mely a beteg igényein túl maximálisan figyelembe veszi az orvosi munka hatékonyságát javító kutatásokat is.

A HYBRID mini implantátumok az átlagos keménységű és vékony csontszerkezet esetén alkalmazhatóak, kivehető vagy csavarozott fogművekhez, a használt felépítmények függvényében.

Nagy hosszméret választék.

A HYBRID implantátum geometriája

A Hybrid implantátum test szerkezeti részei:

1. Brönemark típusú hatszög keresztmetszetű fejrész belső kúppal és csavarmenettel.

2. Micro menetstruktúra négy bekezdésű kortikális zsinórmenettel.

3. Két bekezdésű normál zsinórmenetes test rész a dinamikus erőhatások csillapítására.

4. Növelt kontúrral és növelt menetmélységgel rendelkező a primérstabilitást adó ciklois menetstruktúra, önvágó éllel és elfordulásgátló horonnyal.

A BIONIKA Hybrid implantátumrendszerének legfőbb általános jellemzője az, hogy a természeti analógia szerint a csavarmenet minden eleme rádiuszos kiképzésű, folyamatosan változó keresztmetszetű.

A 3-as jelű zsinórmenetes csavarszakasz „k”-val kisebb átmérőjű mint az élesebb ciklois menettel ellátott, a primérstabilitás biztosítására szolgáló apikális rész „m” menetkialakítása.

Töltse le Hybrid mini katalógusunkat pdf formátumban!

Kattintson a baloldali képen és máris megnézheti a teljes katalógusunkat, melyben megtalál minden lényeges információt az implantációs rendszerrel kapcsolatban.

Vásárláshoz kattinson ide: