Oldal kiválasztása

Legyél a BIONIKA munkatársa!

Az alábbi nyitott pozíciókba keresünk munkatársakat:

CNC GÉPKARBANTARTÓ

Neked ajánljuk a munkát, ha van hasonló területen szerzett tapasztalatod, rendelkezel gyári tapasztalattal gépkezelői vagy CNC területen, továbbá van CAD/CAM és műszakirajz olvasási ismereted.

Tovább a részletes leíráshoz…

Gazdasági ügyintéző

Csatlakozz hozzánk, amennyiben rendelkezel gazdasági végzettséggel, kiváló problémamegoldó és kommunikációs készséggel, valamint felhasználói szintű MS Office ismerettel. Előnyként értékeljük a könyvelői tapasztalatot és a Kulcs-Soft program ismeretét.

Tovább a részletes leíráshoz…

FEJLESZTŐMÉRNÖK

Összefoglaljuk, ami fontos és szükséges ahhoz, hogy együtt tudjunk működni: Tudod önállóan, felelősségteljesen végezni a munkádat, rendelkezel nagyfokú tervezési és szervezési készségekkel, valamint programozási tapasztalattal CAD/CAM környezetben.

Tovább a részletes leíráshoz…

Logisztikai asszisztens

Várjuk jelentkezésedet, amennyiben logisztikai, gazdasági vagy pénzügyi végzettséggel rendelkezel, jártas vagy valamely ERP rendszer ismeretében és használatában, továbbá felhasználói szintű MS Office ismeretekkel, kiemelten Word és Excel tudással rendelkezel.

Tovább a részletes leíráshoz…

GRAFIKUS

Téged keresünk, amennyiben ismered az Adobe CC programot készség szinten, ezen belül Photoshop-ot, valamint az Illustrator, Fusion 360, és a 3ds Max programokban is jártas vagy, emellett kiemelkedő precizitás, odafigyelés és igényesség jellemző rád.

Tovább a részletes leíráshoz…

Webshop Manager

Ezt a lehetőséget pont Neked találták ki, ha rendelkezel felsőfokú végzettséggel, HTML, CSS, valamint JavaScripst ismerettel tárgyalóképes angol nyelvtudással és haladó Excel ismerettel.

Tovább a részletes leíráshoz…

Külkereskedelmi asszisztens

Ha szeretnél egy csapatban dolgozni velünk, az alábbi feladatokban számítunk a szakértelmedre:

Kapcsolattartás beszerzésekkel, értékesítésekkel kapcsolatosan külföldi kereskedelmi partnerekkel telefonon és e-mailben.

Tovább a részletes leíráshoz…

Értékesítő – Orvoslátogató

Te vagy a mi új munkatársunk, amennyiben jó kommunikációs készséggel és problémamegoldó képességgel rendelkezel, a kedvesség és a lojalitás jellemez, rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal és vezetői tapasztalattal, nem utolsó sorban kreatív vagy, szorgalmas és nyitott.

Tovább a részletes leíráshoz…

Jelentkezés e-mailben pozíció és bérigény megjelölésével,
fényképes önéletrajzzal: karrier@bionika.hu