Oldal kiválasztása
BIONIKA BioLevel Implantációs Rendszer, implantátumok és felépítmények széles választékával.

COMPATIBLE LG

Kompatibilitás: Legacy®

COMPATIBLE Felépítményeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok tökéletesen illeszthetők legyenek más rendszerekhez és műszerekhez egyaránt.

Széles felépítmény felsőrész választék áll rendelkezésre, melyek kapcsolódási felülete a kívánt rendszer szerint választható. Compatible PE rendszerünk a következő rendszerekkel kompatibilis: Legacy®

 

Biolevel implantátum
Hatszöges csatlakozás, mely kompatibilis a következő rendszerekkel:  Alpha-Bio ®, Zimmer ®, Biohorizons ®, Cortex ®, AB ®, IQ Implants ®, MIS - Seven ®, Implant Direct - Legacy ®

Kapcsolat: Cone & hex

Az összetett kúp és hatszög hasáb geometria tökéletes illeszkedést biztosít. A 90° kúpszög mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez. Mélyen az implantá- tum belsejébe szuperponálja az erőket.

A vékonyø3.0 mm-es átmérőjű, ø2.75 mm platformú és a A ø3.25 mm-es átmérőjű, ø3.00 mm platformú LEGACY implantátum kiválóan alkalmas az átlagosnál vékonyabb csontszerkezet esetében, a kivehető fogművek hosszú távú megtartására.

A normál, ø3.75 mm illetve ø4.25 mm átmérőjű, ø3.5 mm platformú LEGACY implantátum kiválóan alkalmas az átlagos csontszerkezetek esetében, a fogművek hosszú távú megtartására. Ezzel a típussal lefedhető az előforduló esetek 75%-a.

A vastag, ø4,75 mm illetve ø5,25 mm átmérőjű, ø4,50 mm-es platformú, valamint a ø6,00 és ø7,00 mm átmérőjű, ø5,7 mm-es platformmal rendelkező LEGACY implantátum kiválóan alkalmas átlagosnál nagyobb csontállomány esetében, a fogművek hosszú távú megtartására, normál rágóerő esetén.

A BioLevel rendszerben 8 különböző átmérőjű implantátum áll rendelkezésére.
BioLevel

A LEGACY Implantátumrendszer jellegzetességei:

Kapcsolat: Cone & hex – Az összetett kúp és hatszög hasáb geometria tökéletes illeszkedést biztosít.

Cortical Level – Az implantátum bennmaradási esélyét lényegesen javítja ha a corticalis szintre, illetve az alá kerül behelyezésre az implantátum felső pereme.

Platform switching – A felépítmény kapcsolódó átmérője kisebb mint az implantátum csonthoz kötődő külső része. A csont rákúszhat az implantátum felső peremére.

Spirálisan mikrobarázdált felület – A mikrobarázdált spirális felület jelentős teherviselő elemként funkcionál. Az önzáró menetstruktúra és a ciklois zsinórmenet mikromozgás mentes állapotot és gyors beépülést biztosít.

Anatómiai foggyökér forma – Az implantátum csavarmenet kúposságának és nagy menetemelkedésének, menetmélységének, önzáró és önmetsző kialakításának köszönhetően csonttömörítő hatású, kellő körültekintéssel akár azonnal terhelhető.

Lekerekített implantátum vég – Az implantátum behelyezésekor elősegíti a kisebb mértékű irányváltoztatásokat.