A titok a BIONIKA módszerben rejlik!

Ismeretlen imlantátum a páciense szájában? Van megoldás!

e-BIONIKA Hírek

Fogorvos kollégáink napi szinten keresnek meg minket azzal a problémával, hogy ismeretlen fogászati implantátumot vagy felépítményt találnak a páciensük szájában. Sokan ilyen esetben inkább nem vállalják el a beteg kezelését és más szakember kezeire bízzák azt.

Szerencsére vannak olyanok, akik ilyen esetekben sem esnek kétségbe. Ők azok, akik már ismerik a BIONIKA Medline Kft. innovatív implantátumfejlesztő Csapatát és az általunk kifejlesztett úgynevezett „BIONIKA módszert”, ami lehetővé teszi az ismeretlen implantátumok és felépítmények egyszerű és gyors beazonosítását. 

Mi az a „BIONIKA módszer”?

Tapasztalt szakembereink révén, a lehetetlennek tűnő esetek megoldását is vállaljuk. Mindig a legjobb megoldásra törekszünk, így számíthat ránk akkor is, ha esetleg ismeretlen implantátummal találkozik a munkája során. Több mint 35 éves szaktudásunknak hála, a megfelelő információk birtokában, képesek vagyunk beazonosítani a kérdéses implantátumokat, sőt még a szükséges felépítmény megtervezéséről és gyártásáról is gondoskodunk. Az általunk kidolgozott módszer lépéseinek segítségével általában 1-3 napon belül beazonosíthatóak a kérdéses implantátumok. Önnek nincs más dolga, csupán követnie kell a módszer lépéseit. 

A BIONIKA módszer lépései:

1. lépés: Írott dokumentumok (pl.: implantátum passportok) és korábbi röntgenfelvételek összegyűjtése és elküldése az info@bionika.hu email címre.

2. lépés: Meglévő felépítmény maradványok (csavarok, fejek, eltört hidak, fogsorok, stb.) kiszerelése, lefotózása. szükség esetén elküldése a postacímünkre: 3516 Miskolc Tégla utca 29.

3. lépés: Mintavétel az ismeretlen implantátum belsejéről, formatartó szilikon agyaggal., majd ennek eljuttatása hozzánk a posta címünkre: 3516 Miskolc Tégla utca 29. Ez a lépés abban az esetben szükséges, ha az első két lépés során összegyűjtött információk alapján nem lehet beazonosítani a kérdéses implantátumot.

4. lépés: A BIONIKA Csapata a rendelkezésre álló információk alapján beazonosítja a kérdéses implantátumot.

5. lépés: Lelkes csapatunk rövid határ időn belül legyártja az Önnek szükséges felépítményeket. Széles felépítmény választékunknak köszönhetően, több mint 60 féle geometria közül választhat titán, Co-Cr ötvözet, műanyag és cirkon fogművekhez egyaránt. 

6. lépés: A legyártott elemeket (rövid határidőn belül) elküldjük Önnek, hogy a csavarkötések szigorú ellenőrzése mellett, megpróbálhassa annak illeszkedését.

7. lépés: Abban az esetben, ha esetleges korrekcióra lenne szükség szintén számíthat szakértő Csapatunk támogatására. A felépítmény illeszkedésének tesztelése és jóváhagyása után, a beavatkozás már folytatódhat is, a szokásos módon, a szakma szabályainak megfelelően.

Napjainkban már elengedhetetlen, hogy a fogpótlás minőségi protetikai elemekkel történjen. Ezek a felépítmények a fogmű tartópillérei, fontos szerepet töltenek be a professzionális végeredmény létrehozásában. Erre kínál megoldást a BIONIKA, hiszen rendkívül széles felépítmény választékkal rendelkezik, kiváló minőségben.

Implantátumok és felépítmények ismerttől az ismeretlenig

A BIONIKA felépítményei a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, amik olyan megbízható forrásból származnak, melyek eredetét műbizonylattal igazolta az alapanyaggyártó. Ezt ha kéri, rendelése mellé külön csatolni is tudjuk.

A felépítményeknél legtöbb esetben a Grade 5 minőségű titánt alkalmazzuk. A protetikában használatos anyagok fejlődésének köszönhetően ez az anyag már kiváló biokompatibilitással rendelkezik és szinte kockázatmentesen használható. Emellett extrém magas a szilárdsága, aminek köszönhetően, egy olyan hosszú élettartamú fogmű építhető belőle, amely garantáltan nem okoz allergiás reakciót a pácienseknek. Természetesen emellett még gyártunk Co-Cr ötvözetből, műanyagból (PEEK) és cirkonból is felépítményeket.

Több mint 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk és ezalatt az idő alatt számos problémás esettel találtuk szemben magunkat, amelyeket sikeresen teljesíteni tudtunk. Ennek következtében olyan – sok év alatt felhalmozódott – tudásbázis áll a hátunk mögött, melyet szívesen osztunk meg partnereink sikere érdekében.

Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakképzett munkatársaink legjobb tudásuk szerint igyekeznek kielégíteni igényeiket. Frézközponttal is rendelkezünk, így nem csak a felépítmények gyártására, hanem komplett fogmű vázak előállítására is van lehetőség, amivel nagymértékben megkönnyítjük az Ön munkáját.

Keresse a BIONIKA Csapatát!

Az elmúlt évek során számos ismeretlen implantátumot azonosítottunk be ezzel a jól bevált módszerrel, így bátran merjük ajánlani magunkat még a legmegoldhatatlanabbnak tűnő esetekben is. Szakmai tapasztalatunkat felhasználva megtaláljuk a professzionális megoldást az Ön problémájára is.

Érdemes megjegyezni a BIONIKA nevét, hiszen az ismeretlen implantátumok és felépítmények beazonosításán túl, nálunk egyaránt megtalálja a munkájához szükséges kiváló minőségű és kedvező ár-érték arányú implantátumokat, felépítményeket, csontpótló membránokat, fogászati műszereket, valamint CAD-CAM technológiával készült fogművázakat.

A gyors és egyszerű vásárlás érdekében látogasson el webáruházunkba vagy keressen minket bizalommal e-mailben, telefonon vagy a közösségi felületeken, ahol segítőkész munkatársaink bármikor rendelkezésére állnak!