Nobel Active ®

Nobel CC ®

kompatibilis felépítmények

BIONIKA: A Nobel Active és Nobel CC kompatibilis implantátumok és felépítmények gyártója és forgalmazója

Ön is implantológiában utazik?

A BIONIKA Medline Kft. már több 35 éve a fogorvosok, fogtechnikusok és implantológusok legjobb segítőtársa. Egy vagy kétfázisú implantátumok? Felépítmények? Fogászati implantációs műszerek? Csontpótlók? CAD/CAM technológiával készült fogművek? Nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége van! Szenvedélyesen és eltökélten fejlesztjük termékeinket, hiszen tudjuk, hogy a fogászatban dolgozó kollégáink és pácienseik a legjobbat érdemlik.

Széles termékválaszték, kedvező ár-érték arány, hosszú távú garancia és 100%-os elégedettség! Ezekkel várja Önt a BIONIKA.

A NOBEL ACTIVE ®, NOBEL CC ® kompatibilis felépítményekről

COMPATIBLE Felépítményeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok tökéletesen illeszthetők legyenek más rendszerekhez és műszerekhez egyaránt. Széles felépítmény felsőrész választék áll rendelkezésre, melyek kapcsolódási felülete a kívánt rendszer szerint választható. UNIFORM (Compatible) AC rendszerünk a következő rendszerekkel kompatibilis: NOBEL ACTIVE ®, NOBEL CC ®

Nobel Active kompatibilis fejek.
BIONIKA COMPATIBLE AC Implantációs Rendszer - Noble Active, Nobel CC - csatlakozás

Kapcsolat a NOBEL ACTIVE ®, NOBEL CC ® kompatibilis felépítmények esetén

Hatszögletű pozícionálás. Mikromozgás mentes kúpos kapcsolat. A rögzítő csavar torx kulcsnyílású. Az implantátumfej kialakítása nem minden esetben egyezik meg, csak kompatibilis az eredeti konstrukcióval. Egyedi megoldások is rendelhetők.

Közel 50 féle geometriából választhat, műanyag, cirkon, titán és kobalt-króm alapú fogművekhez. Kínálatunkban megtalálhatók az implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez is, valamint implant szintű öntőfejek, ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek állnak széles választékban az Ön rendelkezésére.

BIONIKA COMPATIBLE AC Implantációs Rendszer - Noble Active , Nobel CC - csatlakozás
BIONIKA COMPATIBLE katalógus

További részletekért tekintse meg UNIFORM (Compatible) katalógusunkat!