Stabil és esztétikus fogpótlás

Kapja vissza újra önfeledt mosolyát!

Bizonyára már Ön is számtalanszor váltotta valóra családtagjai legnagyobb álmát, okozott örömöt nekik az ünnepek alkalmával.

Mi is hasonlóan működünk 33 éve, a BIONIKA ezernyi őszinte mosolyért felelős. Szeretnénk, ha hazai innovatív megoldásunkkal, kiváló minőséggel és magyar munkavállalóink odaadásával biztosíthatnánk Önnek azt, amire már régóta vágyik. Mi is lenne ez?

Megfizethető implantátum

Mini implantátumunknat még kedvezőbb áron biztosítjuk.

Egyszerűség

Hiszen segítünk profi szakorvost találni Önnek a lakóhelyéhez közel.

Biztonság

Partnereink az Ön épségéért, mi pedig minden másért felelősséget vállalunk.

Ismerjen meg minket, hogy biztos lehessen a döntésben: A BIONIKA a legjobb választás!

A BIONIKÁRÓL

A BIONIKA Medline Kft. Magyarország egyik legsokoldalúbb implantátumgyártó és forgalmazó vállalata. Több mint 33 éves működésünk során több száz fogorvos, implantológus, szájsebész és fogtechnikus szakemberrel kerültünk kapcsolatba, akiket bátran merünk ajánlani az esztétikus és stabil fogsor elkészítése céljából. 

 

Két dolgot még kiemelnénk, miért különleges az ajánlatunk az Ön számára:

  • A BIONIKA kiterjedt partneri hálózatának köszönhetően segít Önnek, hogy a lakóhelyéhez legközelebbi, profi szakorvosához kerülhessen, a lehető leghamarabb.
  • A BIONIKA magyar gyártóként elkötelezett a magyarok jólétének javítása érdekében, így mini implantátumait a külföldi – egyébként nem jobb – implantátumok magas ára helyett kedvező ajánlatot alakított ki Önnek is!

Segítünk megtalálni a

megfelelő szakembert!

A BIONIKA által ajánlott szakemberek sokéves tapasztalattal, szakismerettel, összeszokott csapattal, és nem utolsó sorban a legmodernebb technikai felszereltséggel. Az egyszerű fogtöméstől a bonyolultabb fogpótlásokon át egészen az implantológiai beavatkozásokig, teljes körű megoldást kínálunk valamennyi fogászati problémára. Szakembereink ügyelnek arra is, hogy a fogászati beavatkozások teljesen fájdalommentesek legyenek. Munkánkra természetesen garanciát vállalunk.

A BIONIKA Implantátum

rendszerek

A fogorvos kollégáink által használt implantátumokat a több mint 33 éves tapasztalattal rendelkező orvostechnikaieszköz-gyártó cég a BIONIKA biztosítja. A vállalat minden tevékenysége az EN ISO 9001 és az EN ISO 13485 szabvány követelményei szerint működik. Minden termékük rendelkezik CE-jellel. Egyaránt foglalkoznak kutatás-fejlesztéssel, gyártással és kereskedelemmel a fogászat, szájsebészet orvosszakmai területeken.

A BIONIKA Ünnepi ajánlata

Mennyibe kerül az implantátum?

Különleges akciónk keretein belül 10.000 Ft alá csökkentettük a MINI implantátumaink árát. 

Mennyibe kerül a közvetítői díj?

Kötelességünknek érezzük, hogy ne számítsunk fel közvetítői díjat. Szakorvos partnereink a beültetésért díjat számítanak fel.

Mi a teendője?

Adja meg adatait az alábbi űrlapon, szakértő kollégáink pedig felveszik a kapcsolatot partnereinkkel, hogy a kezelés a lehető leghamarabb, önhöz a legközelebb elkezdődhessen:

Kapja vissza újra mosolyát:

Adja meg adatait, hogy a lakóhelyéhez legközelebbi szakorvos partnerünkkel egyeztethessünk: