A BIONIKA Extra szolgáltatásai

Partnereink munkáját szeretnénk megkönnyíteni, ezért
az alábbi extra szolgáltatásokat biztosítjuk számukra

Egyedi felépítmény

Egyedi felépítmények gyártása

A BIONIKA tudja, hogy előfordulnak olyan esetek amikor a jól megszokott standard megoldások nem megfelelőek. Nem vagyunk egyformák, lehetnek eltérő igények. Ezért úgy döntöttünk, hogy a meglévő partnereink részére vállalunk egyedi felépítmény gyártást rövid átfutási idővel. Célunk, hogy az Ön számára tökéletes terméket nyújtsunk, ezáltal professzionális és tökéletes végeredményt érjen el.

Egyedei felépítmények mintában
szaktanácsadás folyamata
szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Több, mint 35 éves pályafutásunk alatt számos rendkívüli esettel fordultak hozzánk ügyfeleink. Elmondhatjuk, hogy minden esetben tudtunk megoldást nyújtani a hozzánk forduló partnereknek. A megalakulásunk óta, egy olyan tudástár alakult ki cégünknél, amely garantálja Önnek, hogy bármilyen problémájára tudunk segítséget nyújtani!

frézközpont

Frézközpont

Cégünk a legfejlettebb gépekkel állítja elő a termékeket. Lehetőségünk van frézelt munkák előállítására is, mivel komplett frézközponttal rendelkezünk. Ez lehetővé teszi, hogy az Ön által küldött minta alapján el tudjuk készíteni a kívánt anyagból a rendelt fogmű vázát. Mindezzel időt és pénzt spórolva Önnek!

leplezésre váró fogművek

Webáruházunkban megtalálhatóak a kompatibilis felépítmények a Magyarországon legkedveltebb implantátum márkákhoz