PCL: cső a csőben (tube-in-tube)

Lapos platformmal rendelkező cső a csőben kapcsolat. A három bütyökforma pontos elfordulásmentes kapcsolatot biztosít. 

CCL: Conical-Connection

Kúpos kapcsolat, mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez és kedvező feltételeket nyújt a pontos mintavételhez. Mélyen az implantátum belsejébe szuperponálja az erőket.

ECL: Conical-Connection, Tissue level

Az implantátum kialakítása a CCL típussal megegyező, de az implantátum homokszórás nélküli, fényes része a lágyrészbe is kerülhetbeültetésre, ezáltal az alacsonyabb csontkínálattal rendelkező pácienseknek is ideális. Alkalmazásával leegyszerűsödik a műtét folyamata, nincs szükség a mélyen ülő implantátumok feltárására

cortilog csatlakozás
Cortilog Short - 4 átmérő kétféle hosszméretben

MCL: Előnyös megoldás alacsony csontkínálat esetén

Egyre gyakrabban lehet találkozni kis csontkínálattal rendelkező páciensekkel, akiknek természetesen igénye van arra, hogy visszanyerjék fogazatuk százszázalékos funkcióját. Segítségképpen fejlesztette ki a BIONIKA Cortilog MCL implantátum rendszerét, mely számukra is lehetővé teszi sokoldalúan használható fogművek gyártását. 

TCL: Ideiglenes implantátumok, azonnali átmeneti terheléshez

A TCL implantátumok alkalmazása azonnali megoldást nyújt az ideiglenes fogpótlások elkészítéséhez, miközben a végleges kétfázisú implantátum gyógyulási időszaka zajlik. A homokszórás nélküli felület késlelteti a teljes osseointegrációt, így az ideiglenes implantátumok biztonságosan eltávolíthatók a végső fogpótlás behelyezése előtt.

Cortilog implantfejek nagy választékban

A BIONIKA CortiLog implantátumokhoz nagy választékban válogathat a különböző méretű és szélességű felépítmények közül. Minden esetre van akár személyre szabott megoldásunk is!

Implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez. Implant szintű öntőfejek, Ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek.

Több, mint 50 féle geometria, műanyag, cirkon, titán és kobaltkróm alapú fogművekhez.

Az implantátum rendszereink titán felépítményeinél minden esetben ötvözött, nagy szilárdságú ISO 5832-4 ASTM F136 szabványnak megfelelő Grade 5 minőségű titánt alkalmazunk.

Normál és short felépítmények - csak szárhosszukban különböznek.