Oldal kiválasztása
BIONIKA Cortilog Implantációs Rendszer, a különböző átmérők színkóddal jelölve

Cortilog

Implant System

Kapcsolat: cső a csőben (tube-in-tube)

Lapos platformmal rendelkező cső a csőben kapcsolat. A három bütyökforma pontos elfordulásmentes kapcsolatot biztosít. A 3,8-4,3-5,0 mm átmérő tartományban megegyező méretűek. Az átmérő 3,3 mm méretű implantátum esetén kisebb, míg az átmérő 6,0 mm esetén nagyobb méretű csőátmérőt alkalmazunk.

cortilog csatlakozás
Cortilog Short - 4 átmérő kétféle hosszméretben

Cortilog Short

 

Előnyös megoldás alacsony csontkínálat esetén

A Cortilog SHORT a Cortilog implantátumok extra rövid változata, használata alacsony csontkínálat esetén ajánlott.

Szirmos kialakítás = még erősebb implantátum

CortiLog és a Cortilog Short implantátumaink is egyaránt „szirmos” kialakítással vannak megerősítve, a lehető legerősebb implantátumtest elérésének érdekében.

A bütyökformák körül jellegzetes szirmok

Cortical Level Az implantátum bennmaradási esélyét lényegesen javítja ha a corticalis szintre, illetve az alá kerül behelyezésre az implantátum felső pereme.

Platform switching A felépítmény kapcsolódó átmérője kisebb mint az implantátum csonthoz kötődő külső része. A csont rákúszhat az implantátum felső peremére.

Spirálisan mikrobarázdált felület A mikrobarázdált spirális felület jelentős teherviselő elemként funkcionál. Az önzáró menetstruktúra és a ciklois zsinórmenet mikromozgás mentes állapotot és gyors beépülést biztosít.

Anatómiai foggyökér forma Az implantátum csavarmenet kúposságának és nagy menetemelkedésének, menetmélységének, önzáró és önmetsző kialakításának köszönhetően csonttömörítő hatású, kellő körültekintéssel akár azonnal terhelhető.

Lekerekített implantátum vég – Az implantátum behelyezésekor elősegíti a kisebb mértékű irányváltoztatásokat.

Cortilog implantfejek nagy választékban

A BIONIKA CortiLog implantátumokhoz nagy választékban válogathat a különböző méretű és szélességű felépítmények közül. Minden esetre van akár személyre szabott megoldásunk is!

Implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez. Implant szintű öntőfejek, Ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek.

Több, mint 40 féle geometria, műanyag, cirkon, titán és kobaltkróm alapú fogművekhez.

Az implantátum rendszereink felépítményeinél minden esetben ötvözött, nagy szilárdságú ISO 5832-4 ASTM F136 szabványnak megfelelő Grade 5 minőségű titánt alkalmazunk.

A CortiLog és a CortiLog Short implantátumok felépítményei, szárhosszuktól eltekintve megegyeznek. A ø3,8 ; ø4,3; és ø5,0mm-es implantátumokhoz tartozó felépítmények mérete azonos. Színkódjuk: SÁRGA. A Cortilog Implantátum rendszerünkhöz tartozó felépítményekről bővebben a katalógusunkban talál tájékozatást.

Normál és short felépítmények - csak szárhosszukban különböznek.
Töltse le Cortilog katalógusunkat pdf formátumban!

Kattintson a baloldali képen és máris megnézheti a teljes katalógusunkat, melyben megtalál minden lényeges információt az implantációs rendszerrel kapcsolatban.

Vásárláshoz kattinson ide: