BIONIKA Corticon Implantációs Rendszer

IMPLIE

Implant System

Kapcsolat: Cone & Hex

Ezen összetett kúp és hatszög hasáb geometria a mérnöki gyakorlatban már jól bevált, tökéletes illeszkedést biztosítja. 25 fokos, könnyen oldható kúpszöget alkalmazunk, mely mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez és kedvező feltételeket nyújt a pontos nyitott vagy zárt kanalas mintavételhez. Mélyen az implantátum belsejébe szuperponálja az erőket.

IMPLIE Narrow

IMPLIE Standard

átmérők szerinti színkódolás

A CortiCON jellegzetes tulajdonságai:

Platform switching – A felépítmény kapcsolódó átmérője kisebb, mint az implantátum csonthoz kötődő külső része. A csont rákúszhat az implantátum felső peremére. Ajánlott, beültetési mélység: Implantátum hossz + 0,5-1mm.

Kúpos, spirálisan mikrobarázdált corticalis felület –A több bekezdésű mikrobarázdált spirális felület a corticalisba kapaszkodva jelentős teherviselésű elemként funkcionál, mind a primer, mind a későbbi fázisokban. Ezen kúpos tömítő, önzáró, rádiuszos menet struktúra elősegíti a dinamikus erőhatások levezetését, és biztosítja a mikromozgás mentes állapotot a gyors beépüléshez.

Anatómiai foggyökér forma, nagy menetemelkedésű,
önkompressziós spongiosa menet –
A IMPLIE követi az anatómiai foggyökér formát. Az implantátum csavarmenet – kúposságának és nagy menetemelkedésű, nagy menetmélységű, önzáró, önmetsző kialakításának és epszilon menetprofiljának köszönhetően – csonttömörítő hatással rendelkezik. Ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy igény szerint akár azonnal terhelhető legyen az implantátum a nagy primerstabilitás eredményeként.

Lekerekített önfúró implantátum vég – Az implantátum behelyezésekor elősegíti a kisebb mértékű irányváltoztatásokat.