Oldal kiválasztása

Fontos számunkra a megbízhatóság

A termékek minőségét a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja. A BIONIKA Medline Kft. az EN ISO 9001 és az ISO 13485 minőségirányítási rendszer szerint működik, termékeink CE jellel rendelkeznek, melyet az EMKI tanúsított. Az általunk gyártott termékekre hosszú távú garanciát vállalunk. Az implantátum beültetést követően – a csontosodási folyamat kockázatát csökkentve – az ok-okozati összefüggésektől függetlenül, a vásárlást követő egy éven belül, cseregaranciát biztosítunk a kihullott, leejtett implantátumainkra.

ISO 9001

MSZ EN ISO 9001:2015

ISO 13485

MSZ EN ISO 13485:2016

CE tanúsítvány

CE tanúsítvány

CE tanúsítvány melléklet

CE tanúsítvány melléklete

A BIONIKA Medline Kft. közel 30 éves fennállása alatt mindig is kiemelt figyelmet fordított a minőségre és megbízhatóságra. A Bisnode tanúsítvány vállalatunk megbízhatóságáról, stabilitásáról tesz tanúbizonyságot.

A BIONIKA 2016 óta minden évben “Tripla A” Bisnode minősítést kapott.

AAA – Highest Creditworthiness

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony – forrás: bisnode.hu

Bisnode AAA 2018
Bisnode AAA 2019
Bisnode AAA 2019

Fontos számunkra vásárlóink, partnereink véleménye és elégedettsége. Cégünk kiérdemelte a “Fogyasztói Vélemény” tanúsítványt.

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy 2017-ben a BIONIKA “Fogyasztói Vélemény Gold” tanúsítványt kapott. A tanúsítványt azok a vállalkozások igényelhetik, amelyekről a Vélemény Faktor algoritmus nem talált negatív fogyasztói véleményt az interneten. Ennek megfelelve a BIONIKA immáron 3. éve rendelkezik ezzel a tanúsítánnyal.

 forrás: fogyasztoivelemeny.hu

Fogyasztói vélemény GOLD 2017
Fogyasztói vélemény GOLD 2018
Fogyasztói vélemény GOLD 2019