Oldal kiválasztása

ISO tanúsítványok

A termékek minőségét a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja. A BIONIKA Medline Kft. az EN ISO 9001 és az ISO 13485 minőségirányítási rendszer szerint működik. Termékeink CE jellel rendelkeznek. Az általunk gyártott termékekre hosszú távú garanciát vállalunk. Az implantátum beültetést követően – a csontosodási folyamat kockázatát csökkentve – az ok-okozati összefüggésektől függetlenül, a vásárlást követő egy éven belül, cseregaranciát biztosítunk a kihullott, leejtett implantátumainkra.

CE minősítés
ISO 13485
EN ISO 9001
Bisnode AAA tanúsítvány

Minőség és megbízhatóság

Vállalatunk több mint 25 éves fennállása alatt mindig is kiemelt figyelmet fordított a minőségre. Fontos számunkra, hogy a partnereink bizalommal legyenek felénk. A termékeink minőségét többször is ISO és TÜV minősítésekkel ismerték el. Ezúttal egy olyan tanúsítvány tulajdonosai lettünk, amely vállalatunk megbízhatóságáról, stabilitásáról tesz tanúbizonyságot.

„Tisztelt Hajdú József!

A Bisnode csoport – mely Európa 17 országában jelen van – online marketing, kockázatkezelési és üzleti információs megoldások széles palettáját kínálja, melyek lehetővé teszik az okos döntéseket. Minősítési rendszerünk több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg, mennyire megbízhatóak a cégek és választja ki azokat, akik a magyar piacon a legstabilabb lábakon áll. Magyarország legmegbízhatóbb cégei között üdvözöljük az Ön vállalatát. Jelenleg ma az országban csupán a cégek 9,82%-a jogosult valamely Bisnode tanúsítvány felhasználására.

Gratulálunk, hogy elérte ezt a kimagasló teljesítményt!

„AAA” Bisnode tanúsítvány használatával élhet, mellyel jelezheti, hogy az Ön cége Magyarország vállalkozásainak legjobb 0,63%-ába tartozik.” Bisnode Magyarország Ehhez az eredményhez szükség volt a partnereink megelőlegezett bizalmára és fejlesztéseinkben való együttműködésére. Melyet hálásan Köszönünk!

Hajdú József
Ügyvezető igazgató
BIONIKA Medline Kft.