Oldal kiválasztása

Száj-és fejsebészeti lemezek

 

Az állkapocs, arc és a koponya csontjainak rögzítésére szolgáló lemezek és csavarok összessége. Az implantátumok csavarokkal rögzíthetők a csont felszínéhez, ez által összetartva a csontokat. Törött csontok rögzítéséhez vagy esztétikai korrekciókhoz.

Száj-és fejsebészeti lemezek

 

Az állkapocs, arc és a koponya csontjainak rögzítésére szolgáló lemezek és csavarok összessége. Az implantátumok csavarokkal rögzíthetők a csont felszínéhez, ez által összetartva a csontokat. Törött csontok rögzítéséhez vagy esztétikai korrekciókhoz.

Minőségi alapanyagok

Termékeink a lehető legjobb minőségű, magas biokompatibilitású alapanyagokból készülnek.

Korszerű technológia

Termékeink CE jellel rendelkeznek, és szigorú minőségirányítási rendszerben történik a gyártás folyamata.

Nagy méretválaszték

Akár átmérőről akár hosszméretről van szó, a BIONIKA kínálatában biztosan megtalálja amire szüksége van.

Hosszú távú garancia

Az összes BONIKA termékre hosszú távú, csere és pénz visszafizetési garanciát biztosítunk.

HPCFejsebészeti micro csontlemezek

Fejsebészeti micro lemez ostheosynthesis, koponyasérülések rögzítésére. A rendszer részét képezik: fejsebészeti micro csontlemez I-forma; L-forma; H-forma; T-forma; Y-forma; Rács-forma; C-forma, fejsebészeti micro csontcsavarok, fejsebészeti micro csontfúrók. A csavarok igény szerint kereszthornyú, torx vagy 1mm laptávolságú négyszög kulcsnyílással készülhetnek.

HPC – Fejsebészeti micro hálók

Koponya törések, koponya hiányok rögzítésére, fedésére szolgáló titánium membránok. A hálók a kért méretben, sík formában kerülnek kiszállításra. A membránok könnyen formára vághatóak és kézi fogó segítségével hajlíthatóak. A rendszer részei: csavar – fejsebészeti csont csavar, D1,0mm- D1,2mm. A csavarok igény szerint kereszthornyú, torx vagy 1mm laptávolságú négyszög kulcsnyílással készülhetnek.

HPI – Fejsebészeti mini csontlemezek

Az állkapocsés arc csontjainak rögzítésére. A BIONIKA fejsebészeti mini lemezei többféle geometriában és nagy méretválasztékban kaphatóak. Főbb formák: I-forma ● L-forma ● H-forma ● T-forma ● Dupla T-forma ● Y-forma ● Mini orr csontlemez ● C-forma

Csavarok: fejsebészeti mini csont csavar, D1,52mm; D2,0mm; D2,3mm. A csavarok igény szerint kereszthornyú, torx vagy 1mm laptávolságú négyszög kulcsnyílással készülhetnek.

HPD – Állkapocssebészeti lemezek

Olyan eszköz rendszer, melyet az alsó vagy felső állkapocsba, esetleg az arccsontozatba ültetnek, szájsebészeti beavatkozás keretei között. Főbb formák: I-forma ● L-forma ● állkapocs rekonstrukciós mini csontlemez ● állkapocs rekonstrukciós maxi csontlemez.

Csavar: fejsebészeti Csont csavar, D1,5mm; D2,0mm; D2,3mm; D2,7mm. A csavarok igény szerint kerezthornyú, torx vagy 1mm laptávolságú négyszög kulcsnyílással készülhetnek.