UTAZÓ csavarhúzó- és tesztkészletek

BIONIKA UTAZÓ készletek

Az utazó implantológus és fogtechnikus segítőtársai

A BIONIKA kifejlesztette csavarhúzó- és teszt készleteit, melyek tökéletes működést biztosítanak a beavatkozások során. Azzal a céllal hoztuk létre ezen szetteket, hogy egyszerűvé váljon a fejcsavarok, implantátumok és felépítmények beültetése és kivétele. Ha Ön „implantológiában utazik”, vagy Önhöz utaznak páciensei ismeretlen implantátummal a szájukban, nélkülözhetetlen a BIONIKA Utazó csavarhúzó- és tesztkészlete, mely tartalmazza a Magyarországon előforduló leggyakoribb implantátumrendszerekhez a Kulcsot.

UTAZÓ csavarhúzó készlet

Alapkészletünk könnyű, eloxált alumínium sterilizáló dobozban kerül forgalomba. A szett 13 darab kézikulcsot tartalmaz, egy adaptert gépi könyök szárakhoz, illetve egy racsnis nyomatékkulcsot. Ezek a legfontosabb eszközök, melyekre egy implantológusnak szüksége van. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a felhasználást, betűkódokkal, valamint a méretek és a geometriák jelölésével láttuk el készleteinket.

UTAZÓ implantátum teszt kulcskészlet

Igényes, eloxált alumínium dobozban helyezkedik el az implantátum teszt kulcskészlet. 23 darab kulcsot tartalmaz, melyek kompatibilisek a legnépszerűbb implantátum márkákkal. Minden egyes márkához több átmérőjű kulcs áll az Ön rendelkezésére. Ezen kulcskészlet segítségével tesztelhető az implantátumokkal beérkező beteg esetében a csontosodás megfelelősége. Persze mellékfunkcióként arra is alkalmas, hogy a nem megfelelő implantátumot eltávolítsuk vele. A csomag tartalmaz továbbá egy racsnis nyomatékkulcsot is.

UTAZÓ Dual csavarkulcs- és tesztkészlet

Az előzőekben bemutatott két készlet ötvözése egy tálcában. Ebben a szettben megtalál minden kézi kulcsot amelyre szüksége lehet a világon leggyakrabban előforduló implantátumokhoz! A csomag 13 csavarkulcsot, illetve 23 implantátum behajtó kulcsot tartalmaz a csontosodás teszteléséhez. Ezen felül megtalálható még a készletben egy adapter gépi könyök szárakhoz és egy racsnis nyomatékkulcs.

Racsnis nyomatékkulcs

A racsnis nyomatékkulcs a csavarok adott nyomatékkal való meghúzására és az implantátumok behelyezésére alkalmas eszköz. Előre beállított csavarónyomaték mellett biztosítja az optimális erőátvitelt az implantátum behelyezése során.

A nyomaték 15-35 Ncm között változtatható. A kívánt nyomatékok 15 Ncm-től jobbra forgatással állíthatók be a kívánt értékre. A racsnis nyomatékkulcs beállító csavarját ütközésig becsavart állapotba helyezve a kulcs nyomatéka végteleníthető, vagyis a skálán feltűntetett nyomatékoktól jóval nagyobb nyomaték kifejtésére is alkalmas.

Racsnis nyomatékkulcs nyomatékskálával és a használatot megkönnyítő irányjelzésekkel.