Oldal kiválasztása

UTAZÓ csavarhúzó- és tesztkészletek

Fogtechnikusoknak • Implantológusoknak
UTAZO csavarhuzo es tesztkeszletek

UTAZÓ csavarhúzó készlet

Alapkészlet, könnyű eloxált aluminium dobozban.Tartalma: 13 kézi kulcs, egy adapter gépi könyök szárakhoz + egy racsnis nyomatékkulcs. A használatot feliratozás könnyíti meg.

UTAZÓ implantátum teszt kulcskészlet

23 kulcsot + egy racsnis nyomatékkulcsot tartalmaz.könnyű eloxált aluminium dobozban. A használatot feliratozás és színjelzések könnyítik meg.

Utazó implantátum teszt és kulcskészlet
Utazó Dual csavarkulcs- tesztkészlet

UTAZÓ Dual csavarkulcs- és tesztkészlet

A két kisebb utazó készlet tartalma együtt, eloxált aluminium dobozban. 36 kulcs, egy adapter + egy racsnis nyomatékkulcs. A használatot feliratozás és színjelzések könnyítik meg.

Racsnis nyomatékkulcs

A racsnis nyomatékkulcs a csavarok, valamint az implantátumok megszorítására és behelyezésére szolgál. Előre beállított csavarónyomaték mellett, ez megakadályozza az implantátum roncsolását és biztosítja az optimális erőátvitelt az implantátum behelyezése során.

A nyomaték skálája 15-35 Ncm között változik, plusz-mínusz öt százalékos pontossággal. Az ellenkező oldalon levő skála ellenirányú nyomatékként használható. A nyomatékkulcs egyszerű racsnikulcs funkcióban is működtethető.

Racsnis nyomatékkulcs nyomatékskálával és a használatot megkönnyítő irányjelzésekkel.
A racsnis nyomatékkulcs alkalmazása. Az implantátumba a zárócsavart kézi behajtókulcs segítségével csavarjuk be, a racsnis nyomatékkulcs segítségével. A kívánt nyomatékok 15 Ncm-től jobbra forgatással állíthatók be.
Vásárláshoz kattinson ide: