ICX Templant ®

kompatibilis felépítmények

BIONIKA: Az ICX kompatibilis implantátumok és felépítmények gyártója és forgalmazója

Az ICX Templant ® kompatibilis felépítményekről

COMPATIBLE Felépítményeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok tökéletesen illeszthetők legyenek más rendszerekhez és műszerekhez egyaránt. Széles felépítmény felsőrész választék áll rendelkezésre, melyek kapcsolódási felülete a kívánt rendszer szerint választható. Compatible TP rendszerünk a következő rendszerekkel kompatibilis: ICX Templant ®

BIONIKA COMPATIBLE TP Implantációs rendszer - ICX Templant - csatlakozás
BIONIKA COMPATIBLE TP Implantációs rendszer - ICX Templant - csatlakozás

Kapcsolat az ICX Templant ® kompatibilis felépítmények esetén

Hatszögletű pozícionálás. Mikromozgás mentes kúpos (90°) kapcsolat. A rögzítő csavar 1,2 mm-es hatszög kulcsnyílású. Az implantátumfej kialakítása nem minden esetben egyezik meg, csak kompatibilis az eredeti konstrukcióval. Egyedi megoldások is rendelhetők.

Közel 50 féle geometriából választhat, műanyag, cirkon, titán és kobalt-króm alapú fogművekhez. Kínálatunkban megtalálhatók az implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez is, valamint implant szintű öntőfejek, ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek állnak széles választékban az Ön rendelkezésére.

Compatible implant fejek

Kompatibilis felépítmények a BIONIKÁNÁL:

Az implantációs gyakorlatban számos rendszer van a piacon, mindegyik rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal egyaránt. Ezért sokszor nehéz eldönteni melyikbe érdemes beruházni, mivel egy új rendszer bevezetésének komoly anyagi vonzatai vannak. Ezen a problémán igyekszünk segíteni, a „COMPATIBLE” rendszerünkkel, mely lehetővé teszi hogy a más bevált rendszerekkel és annak műszereivel kompatibilisen, de lényegesen kedvezőbb áron elérhessük ugyanazokat a célokat a már meglévő eszközökkel. Ezért a felépítményeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok tökéletesen illeszthetők legyenek más rendszerekhez és műszerekhez egyaránt. Széles felépítmény választék áll rendelkezésre, melyek kapcsolódási felülete a kívánt rendszer szerint választható.

Gyakori kérdések a kompatibilis felépítményekről:

1. Miért érdemes kompatibilis terméket vásárolnom?

Sokszor előfordulhat, hogy egy „rossz” rendszerválatszást követően nincs lehetősége új implantációs rendszer bevezetésére. A kompatibilis termékeink azonban a meglévő rendszerhez kínál kedvezőbb megoldást, közel 60 féle fejből és eltérő anyagból választhat:

  •  Műanyag,
  • Cirkon,
  • Titán,
  • Kobalt-króm

2. Mennyibe kerülnek a kompatibilis felépítmények?

A kompatibilis termékek árai kedvezőbbek 100%-os pontosságuk ellenére. A legjobb megoldásnak azonban a BIONIKA saját márkás termékeit tartjuk, melyet IDE KATTINTVA megtekinthet!

3. Hogyan vásároljak implantátum fejeket, csavarokat?

Először látogassa meg a BIONIKA Webshopját, majd válassza ki az Önnek megfelelő márkát. A kosárba helyezés és vásárlás után akár 1 munkanapon belül kézhez kaphatja rendelését.

Amennyiben nem találja a a listában azt a márkát, amelyet keres, hívja a BIONIKA munkatársát!

BIONIKA – High Tech Medical Innovation

A BIONIKA 1989. február elsején Hajdú József és felesége, valamint gyermekei által került megalapításra. Rövid időn belül Magyarország piacvezető implantátum gyártó vállalatává nőtte ki magát. A kezdeti BIONIC Penge és Conefit implantátum család évről évre bővült. Részben partnereink visszajelzése, részben a BIONIKA innovációs törekvéseinek köszönhetően. Jelenleg 28.000 saját gyártású BIONIKA termék közül választhatnak partnereink, akiknek célunk, hogy ezáltal versenyelőnyt biztosíthassunk.

Hajdú József, ügyvezető igazgató

A fogászati implantátumok népszerűsége az elmúlt években exponenciálisan megnőtt. Történt mindez annak ellenére, hogy az emberek jelentősen jobb orális higiéniával rendelkeznek. A fogvesztés sokkal inkább köszönhető az élettartam növekedésnek és a 60-as, 70-es éveikben járó páciensek aktívabb életvitelének. Emiatt érthető módon Ők is arra törekednek, hogy magabiztos mosollyal rendelkezzenek, kedvenc ételeiket fogyaszthassák hosszú és boldog nyugdíjas éveikben is.

Becslések szerint az Egyesült államokban közel 3 millió embernek van implantátuma, ami évente 500.000 fővel növekszik és 2022-ben az implantátumok piaca meghaladja majd a 4,2 milliárd dollárt. 

Ezek az elképesztő növekedési potenciálok részben a sikerrátának is köszönhetők, ami világszinten már meghaladja a 95%-ot. Ugyanebben az időszakban a fogászati implantációs technológia is jelentős fejlődésen esett át. CAD/CAM rendszerek, Frézközpontok támogatják a hatékonyságot és az egyszerűbb munkavégzést. 

Így a mai, praktizáló fogorvosoknak, implantológusoknak számos különböző tényezőt szükséges mérlegelnie a megfelelő rendszer kiválasztásához.

ICX Templant ® kompatibilis felépítményeinket, ICX Templant ® kompatibilis csavarjainkat és ICX Templant ® kompatibilis lokátorainkat azért fejlesztettük ki, hogy a BIONIKA sokszínűségével kiváló minőségű és egyedülálló megoldásokkal segítsük munkáját.

Bízunk benne, hogy idővel a BIONIKA saját márkás, több ezer alkalommal bizonyított implantátum rendszereit választja kompatibilis megoldásaink helyett:

Egyfázisú implantátumok

Az egyfázisú implantátum a legkényelmesebb és leggyorsabb innovatív formája az implantációnak.

További információ

Kétfázisú implantátumok

A magas fokú stabilitás és hosszú élettartam mellett a tökéletes illeszkedést is biztosítjuk.

További információ

Csontpótlás

Szabadalmazott 3D Builder Titánhálónk a csontpótlást soha nem látott hatékonysággal, a titánhálókból eredő kellemetlenségeket kiszűrve teszi lehetővé.

További információk

Kompatibilis termékek

Nem utángyártók vagyunk, hanem kiegészítünk. Kiegészítjük azon multik hiányosságát, amely használóinak okoz kellemetlenségeket.

További információ