Kapcsolat: Cone & hex & cilinder

Az Ecoplant implantátum csatlakozása összetett kúp, hatszög-hasáb és henger geometria, mely a mérnöki gyakorlatban már jól bevált, legtökéletesebb illeszkedést biztosítja. Az Eco esetében 30 fokos kúpszöget használunk, mely mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez, és kedvező feltételeket nyújt a pontos nyitott vagy zárt kanalas mintavételhez. Mélyen az implantátum belsejébe szuperponálja az erőket.

BIONIKA Eco Implantációs Rendszer - csatlakozás
BIONIKA Eco-plant Implant
Cortical Level – Az implantátum bennmaradási esélyét lényegesen javítja ha a corticalis szintre, illetve az alá kerül behelyezésre az implantátum felső pereme.

Platform switching – A felépítmény kapcsolódó átmérője kisebb mint az implantátum csonthoz kötődő külső része. A csont rákúszhat az implantátum felső peremére.

Spirálisan mikrobarázdált felület – A mikrobarázdált spirális felület jelentős teherviselő elemként funkcionál. Az önzáró menetstruktúra és a ciklois zsinórmenet mikromozgás mentes állapotot és gyors beépülést biztosít.

Anatómiai foggyökér forma – Az implantátum csavarmenet kúposságának és nagy menetemelkedésének, menetmélységének, önzáró és önmetsző kialakításának köszönhetően csonttömörítő hatású, kellő körültekintéssel akár azonnal terhelhető.

Lekerekített implantátum vég – Az implantátum behelyezésekor elősegíti a kisebb mértékű irányváltoztatásokat.

Méretválaszték

Az Eco implantátum rendszer öt különböző átmérőjű implantátumot foglal magába. Mindegyik átmérőjű implantátum ötféle hosszban kapható, hogy minden helyzetre megtalálhassa a megfelelő megoldást. A ø3.5 átmérőjű implantátum kiválóan alkalmas átlagosnál vékonyabb csontszerkezet esetében, a fogművek hosszú távú megtartására. A ø4.0 és ø4.5 átmérő átlagos csontszerkezet, míg a ø5.0 és ø6.0 átmérőjű implantátumok használata átlagosnál nagyobb csontállomány esetében előnyös. Minden Eco implantátumunk homogén szerkezetű, nagy szilárdságú titánium ötvözetből készül.

BIONIKA Eco felépítmények

Több, mint 40 féle geometria, műanyag, cirkon, titán és kobaltkróm alapú fogművekhez.A BIONIKA implantátumokhoz különböző méretű és szélességű felépítményeket találhat minden esetre van akár személyre szabott megoldásunk is!

Az implantátum rendszereink felépítményeinél minden esetben ötvözött, nagy szilárdságú ISO 5832-4 ASTM F136 szabványnak megfelelő Grade 5 minőségű titánt alkalmazunk.

Implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez. Implant szintű öntőfejek, ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek.

Eco-plant

Csavarozott fogműhöz a legmegnyerőbb testre szabott rendszer

Alkalmazás:

Optimum koncepció– a gazdaságos megoldás

Minimál invazív megoldás teljes fogsorok rögzítéséhez, a betegek nagy megelégedésére.

Az Eco Implant System tulajdonságai kiváló lehetőséget nyújtanak a csavarrögzítésű teljes fogpótlások készítéséhez, mindössze 4 vagy 6 implantátum beültetésével. A módszerről bővebb leírást és további alkalmazási lehetőségeket talál az Eco katalógusunkban.

BIONIKA Ecoplant Implant All-on4 megoldás
BIONIKA Eco Implantációs Rendszer - katalógus

További részletekért tekintse meg katalógusunkat!