BIONIKA two-phase implants

Why choose BIONIKA Implants?

High Quality Materials

Our products are made of the highest quality, highly biocompatible materials.

Advanced technology

Our products are CE marked and the production process is under a strict quality management system.

Large range of sizes

Whether it is diameter or length, BIONIKA offers everything you need.

Long-term guarantee

All BIONIKA products provide a long-term, replacement and money refund guarantee.

Kétfázisú implantátum -actival implantátum rendszer

ACTIVAL  – Kétfázisú implantátum

Az Actival Implantátum csatlakozása Cone & hex. Ezen összetett kúp & hatszög hasáb geometria a mérnöki gyakorlatban már jól bevált, legtökéletesebb illeszkedést biztosítja. Mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez, és kedvező feltételeket nyújt a pontos mintavételhez. Nobel Active ® kompatibilitás. Egyszerű, több mint 20 éve bevált megoldás.

Biolevel kétfázisú implantátum - kétfázisú implantátum rendszer

BIOLEVEL – A legszélesebb körben alkalmazott kapcsolat a világon

A legteljesebb megoldási lehetőség melyet az orvos a betegének nyújthat.

BIOLEVEL kompatibilitása: Alpha-Bio®, Zimmer®, Biohorizons®, Cortex®, AB®, IQ Implants®, MIS – Seven®, Implant Direct – Legacy®

Felmerült az igény a fogorvosi és implantológusi gyakorlat során egy szélessávú kompatibilitásra a fogászati implantátumok között. Így 2000-ben kifejlesztésre került a BIOLEVEL implantátum család, mely az implantátum beültető eszközei és a felépítmények vonatkozásában is jelentős előrelépést hozott a gyakorlatban.

Az alkalmazott implantátum platform kapcsolat rendszer lehetőséget biztosít az orvosnak arra hogy a legszélsőségesebb csontkínálat esetén is készen álljon a páciense rágóképességének visszaállítására.

BIONIC Penge implantátum, BIONIC kétfázisú implantátum rendszer

BIONIC – Penge implantátum

A penge implantátumok alkalmazása akkor jöhet szóba, ha a csont nem elég széles a csavarimplantátumok használatához. A BIONIC penge implantátum elérhető egy és kétfázisú változatban is, 4-től 12 mm-es penge szélességgel, 6-tól 16 mm-es beültetési hosszban.

1992-ben, jelentős mérföldkőként először kapott a BIONIKA termék ORKI-engedélyt: a BIONIC enossealis penge implantátum rendszerre. Ez az első magyar titán fogászati műgyökér implantátum, mely 238/92. számon jegyezve ORKI-engedélyt kapott. A BIONIKA ezzel elsőként írta be magát a titán alapanyag felhasználásával előállított magyar fogászati implantátumok történelmébe.

BIOPLANT implantátum rendszer, BIOPLANT kétfázisú implantátum

BIOPLANT – kompromisszumok nélküli minőség

A Bioplant implantátum állcsontba kerülő része kúpos maggal ellátott sűrű csavarmenet, külső kontúrja hengeres, illetve közel egyharmad részt kúpos paláston fut, és félgömb végződésű. A lágyrészbe nyúló nyaka az íny vastagságától függően három méretben választható. A kétfázisú implantátum csatlakozása hatszöges,  Pitt-Easy ® kompatibilis.

Egyfázisú Bicortikális Implantátumrendszer: Fejrésze hatszög geometriájú, a felépítmények rögzítésére belső csavarmenet szolgál.

Egyfázisú Implantátumrendszer: Vállszélesség tekintetében keskeny és széles típusai vannak.

Kétfázisú Implantátumrendszer: Egy igen egyszerű és praktikus rendszer, mely kétfázisú műtéttechnikával ültethető be.

BONELIT kétfázisú implantátum, BONELIT implantátum rendszer

BONELIT – Cső a csőben

A Bonelit csatlakozása: Cső a csőben.

Négy pozíciós bordás elfordulás gátlás jellemzi és cső a csőben, kúpos mikromozgás mentes illeszkedés.

Az implantátum csavarmenet kúposságának és nagy menetemelkedésének, menetmélységének, önzáró és önmetsző kialakításának köszönhetően csonttömörítő hatású, kellő körültekintéssel akár azonnal terhelhető. A lekerekített implantátum vég az implantátum behelyezésekor elősegíti a kisebb mértékű irányváltoztatásokat.

Conefit implantátum rendszer, CONEFIT kétfázisú implantátum

CONEFIT – Széleskörű variálhatóság

A kétfázisú Conefit rendszer használata széleskörű variálhatóságot tesz lehetővé. Kétfázisú implantátumainkhoz több mint 40 féle geometriában és nagy méretválasztákban kaphatóak felépítmények műanyag, cirkon, titán és kobaltkróm alapú fogművekhez.

Kapcsolat

A fejrész hatszögletű kulcsnyílással, és a felépítmény csatlakozó részéhez stabilan illeszkedő 60 fokos központosító morse kúppal van ellátva.

Olvassa el katalógusunkat, IDE KATTINTVA!

CORTICAL kétfázisú implantátum, CORTICAL implantátum rendszer

Cortical – Normál, rövid vagy extra vékony

Kúpos kapcsolat:  Hexacon

A mérnöki gyakorlatban már jól bevált, legtökéletesebb illeszkedést biztosítja. 30 fokos kúpszöget használunk, mely mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez, és kedvező feltételeket nyújt a pontos nyitott vagy zárt kanalas mintavételhez, még nagyobb szögeltérések esetén is.

A BIONIKA Cortical Normál implantátumok átlagos csontszerkezet esetén nyújtanak széleskörű alkalmazási lehetőséget. Beültetésnél figyelemmel kell lenni mind a platform, mind a névleges átmérőre. Ugyancsak fontos, a rendelkezésre álló csontállomány szerinti, helyes beültetési hossz megválasztása.

Extra rövid változat: kék színnel jelölt. Extra vékony változat: Sárga színnel jelölt.

CORTICON kétfázisú implantátum, CORTICON kétfázisú implantátum rendszer

CORTICON – Micromozgás mentes erőátvitel

Kapcsolat: Conical-Connection-3 slot

Olyan illeszkedést használunk, mely mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez és kedvező feltételeket nyújt a pontos mintavételhez. Mélyen az implantátum belsejébe szuperponálja az erőket.

A BIONIKA Corticon implantátumokhoz nagy választékban válogathat a különböző méretű és szélességű felépítmények közül. Minden esetre van akár személyre szabott megoldásunk is!

Kínálatunkban megtalálhatók az implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez is, valamint implant szintű öntőfejek, ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek állnak széles választékban az Ön rendelkezésére.

Cortilog kétfázisú implantátum, Cortilog implantátum rendszer

CORTILOG – Normál, egyrészes, mini és ideiglenes implantátumhoz

A Cortilog PCL, ECL valamint CCL a normál, a DCL az egyrészes, az MCL a mini, a TCL az ideiglenes implantátumhoz tartozik. Egy fog hiányától egészen a teljes fogsor pótlásáig megfelelő választás, bátran ajánljuk Önnek is!

Cortilog short implantátum rendszer, Cortilog short kétfázisú implantátum

CORTILOG SHORT – CamLog® rendszerrel kompatibilis extra rövid implantátumok

A Cortilog Short extra rövid implantátum alkalmas fogpótlásra alacsony csontkínálat esetén is. A műgyökerek 6 és 7 mm beültetési hosszban is elérhetők.

Külön kérésre 5mm-es implantátumok gyártását is vállaljuk.

Az implantátum csatlakozása Camlog® kompatibilis lapos platformmal rendelkező cső a csőben kapcsolat. A három bütyökforma pontos elfordulásmentes kapcsolatot biztosít. Az implantátum külső palástját megerősítettük ott ahol a “cam”-ek helyezkednek el.

ECOPLANT kétfázisú implantátum, ECOPLANT implantátum rendszer

ECO-PLANT Csavarozott fogműhöz a legmegnyerőbb testre szabott rendszer 

Optimum koncepció– a gazdaságos megoldás

Minimál invazív megoldás teljes fogsorok rögzítéséhez, a betegek nagy megelégedésére.

Az Eco Implant System tulajdonságai kiváló lehetőséget nyújtanak a csavarrögzítésű teljes fogpótlások készítéséhez, mindössze 4 vagy 6 implantátum beültetésével. A módszerről bővebb leírást és további alkalmazási lehetőségeket talál az Eco katalógusunkban.

HICON kétfázisú implantátum, HICON implantátum rendszer

HICON –  egyszerű megoldás átlagos csontszerkezethez

Kapcsolat: Cone & Hex & Cilinder

A HiCON implantátumoknál használt összetett kúp és hatszög hasáb + henger geometria a mérnöki gyakorlatban már jól bevált, tökéletes illeszkedést biztosítja. 25 fokos, könnyen oldható kúpszöget alkal-mazunk, mely mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez és kedvező feltételeket nyújt a pontos nyitott vagy zárt kanalas mintavételhez. Mélyen az implantátum belsejé-be szuperponálja az erőket. A fej hengeres nyúlványának pontos illesztése, biztosítja a fej billenő stabilitását.

MEDIS kétfázisú implantátum, MEDIS implantátum rendszer

MEDIS – Öt különböző átméréjű implantátum

Az Medis implantátum rendszer öt különböző átméréjű implantátumot foglal magába. Mindegyik átmérőjű implantátum legalább ötféle hosszban kapható, hogy minden helyzetre megtalálhassa a megfelelő megoldást. Minden Medis implantátumunk homogén szerkezetű, nagy szilárdságú titánium ötvözetből készül.

Kapcsolat: Cone&hex

Az összetett kúp és hatszög hasáb geometria tökéletes illeszkedést biztosít. A 90° kúpszög mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez. Mélyen az implantátum belsejébe szuperponálja az erőket.

PRIMER kétfázisú implantátum, PRIMER implantátum rendszer

PRIMER –  Kiszélesedő, éles menet

A Primer implantátumok kapcsolata: Cone & hex. Az összetett kúp és hatszög hasáb geometria tökéletes illeszkedést biztosít. Platform switching. Az implantátum csavarmenet kúposságának és nagy menetemelkedésének, menetmélységének, önzáró és önmetsző kialakításának köszönhetően csonttömörítő hatású. A distalis vége kiszélesedő, éles menettel rendelkezik.

SCANDREA kétfázisú implantátum, SCANDREA implantátum rendszer

SCANDREA – a lehető legkiválóbb mérnöki munka eredménye

Kiválóan alkalmas az átlagos csontszerkezetek esetében, a fogművek hosszú távú megtartására. Ezzel a típussal lefedhető az előforduló esetek 75%-a. Alapanyaga homogén szerkezetű, nagy szilárdságú titánium ötvözet.

Kapcsolat: Conical-Connection

Olyan illeszkedést használunk, mely mikromozgás mentes erőátvitelt eredményez és kedvező feltételeket nyújt a pontos mintavételhez. Mélyen az implantátum belsejébe szuperponálja az erőket.

TREX kétfázisú implantátum rendszer, TREX kétfázisú implantátum

T-REX –  Tri-Hex kapcsolat, csonttömörítő hatással

• A T-REX implantátum csatlakozása „Tri-Hex” kapcsolat
• Többfunkciós csatlakozás
• Beépített platform switching
• Csonttömörítő hatás
• „BioTis” felszín
• Kiemelkedő primerstabilitás rossz csontminőség esetén is, mely a multifunkcionális menetgeometriának köszönhető
• Menet közben változtatható behelyezési irány a tökéletes pozícionálás érdekében
• Kettős balos spirális csontgyűjtő csatorna
• Legömbölyített implantátum végződés

Termékeinket megtalálja képes ajánlatunkban is!

Rendeljen még ma, hogy 20% kedvezménnyel jusson hozzá kétfázisú implantátumainkhoz! A képes ajánlat egyéb meglepetéseket is tartalmaz 🙂 

Az ajánlat érvényes:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp