Oldal kiválasztása
Hybrid mini Implantációs Rendszer, kétrészes, külső hexes mini implantátum

Hybrid

Implant System

 Hybrid Classic  Cserélhető felépítményekkel

A Hybrid Classic implantátum jellemzői: Brönemark típusú hatszög keresztmetszetű fejrész belső kúppal és csavarmenettel. Micro menetstruktúra négy bekezdésű kortikális zsinórmenettel. Két bekezdésű normál zsinórmenetes test rész a dinamikus erőhatások csillapítására. Növelt kontúrral és növelt menetmélységgel rendelkező a primérstabilitást adó ciklois menetstruktúra, önvágó éllel és elfordulásgátló horonnyal. A csavarmenet minden eleme rádiuszos kiképzésű, folyamatosan változó keresztmetszetű.

 Hybrid mini – Sokoldalú mini implantátum

Egyre gyakrabban lehet találkozni kis csontkínálattal rendelkező páciensekkel, akiknek természetesen igénye van arra, hogy visszanyerjék fogazatuk százszázalékos funkcióját. Segítségképpen fejlesztette ki a BIONIKA a Hybrid mini implantátum rendszerét, mely számukra is lehetővé teszi sokoldalúan használható fogművek gyártását.

A HYBRID mini implantátumok az átlagos keménységű és vékony csontszerkezet esetén alkalmazhatóak, kivehető vagy csavarozott fogművekhez, a használt felépítmények függvényében.

 Hybrid zygomat – Megoldás kiterjedt csonthiány esetére

Sokoldalú megoldást biztosító implantátumcsalád. A Hybrid Zygomat kiterjedt csonthiány esetén nyújt megoldást csontpótlás nélkül. A rendhagyóan hosszú (kínálatunkban 35-55 mm hosszméretű) implantátumokat a járomcsontba (zygoma) ültetik be.

A HYBRID implantátum geometriája

1. Brönemark típusú hatszög keresztmetszetű fejrész belső kúppal és csavarmenettel.

2. Micro menetstruktúra négy bekezdésű kortikális zsinórmenettel.

3. Két bekezdésű normál zsinórmenetes test rész a dinamikus erőhatások csillapítására.

4. Növelt kontúrral és növelt menetmélységgel rendelkező a primérstabilitást adó ciklois menetstruktúra, önvágó éllel és elfordulásgátló horonnyal.

A természeti analógia szerint a csavarmenet minden eleme rádiuszos kiképzésű, folyamatosan változó keresztmetszetű. A 3-as jelű zsinórmenetes csavarszakasz „k”-val kisebb átmérőjű mint az élesebb ciklois menettel ellátott, a primérstabilitás biztosítására szolgáló apikális rész „m” menetkialakítása.

Hybrid mini felépítmények, gömbfej, lokátorfej és multi-unit fejek.

Felépítmények kivehető és csavarozott fogművekhez

Az implantátumokat gömbfejű, lokátorfejű, kúpos, multi-unit fejű felépítményekkel egyaránt lehet használni.  A teljesen fogatlan páciensek körében elterjed fogpótlási megoldás a kivehető fogművek használata. A Hybrid mini megoldás egyik nagy előnye a megkopott gömbfejek és lokátorfejek cserélhetősége.