A Slim Implantátum család általános jellemzői

A SLIM Implantátumrendszer jellegzetes tulajdonságai miatt, az egyik legalkalmasabb megoldás, nem csak átlagos keménységű, hanem lágyabb csontszerkezetek esetén is. Eleget téve a minimál invazív követelménynek, a műtét kis feltárásból, esetleg transzgingiválisan is elvégezhető. Ugyanezen jellemzői miatt a legoptimálisabb konstrukció az azonnali terhelhetőségre.

  • Rádiuszos menetél kiképzés
  • Ciklois menetprofil
  • Nagy menetemelkedés
  • Nagy menetmélység
  • A természetes foggyökérhez igazodó kúpos önkompressziós menet
  • Vékony, hegyes, kúpos végződés
A Slim Flexible implantátum technikai implantátummal és mintavételi fejjel is rendelhető.

Slim Stabile implantátum rendszerünk Aesthetic, Classic vagy Gömbfejű fejkialakítással is elérhető Stabil nyakkialakítás jellemzi (ø2.3 mm).

Slim Flexible implantátum rendszerünk Flexibilis Aesthetic, Széles, Classic vagy H4 (4 hornyos) fejkialakítással is kapható.

Egyik legfőbb jellemzője a 20°-ig hajlítható nyak, alatta platform switcing, RadiálFix barázdákkal (ø2.0 mm).

A Slim Compact csavarozott fogművekhez!

A Slim Compact a BIONIKA Slim implantátumcsalád új tagja. A kétfázisú implantátum rendszerek felépítményei között megjelenő Multi-unit megoldások adaptálásával létrehoztuk a Slim Compact változatot, mely minden igényt kielégítően kiterjeszti az egyfázisú implantátumok alkalmazásának lehetőségét, a ragasztott fogművek mellett a csavarrögzítésű megoldások széleskörű alkalmazására.

Cégünk, a BIONIKA kínálatában egyre nagyobb szerepet kapnak, a piaci igényhez alkalmazkodva, a csavarrögzítésű megoldások. Ezért ezzel az új termékváltozattal igyekszünk megfelelni, a legfőbb kihívás, a sürgető idő elvárásainak, persze első sorban a betegek érdekében.