BIONIKA FRÉZKÖZPONT – ELŐTÉRBEN A BIONIKUS FOGPÓTLÁS

Ha Önnek sincs ideje a hosszadalmas fogművázak elkészítésére, vagy nem rendelkezik megfelelő technológiával, akkor válassza a BIONIKA Frézközpont szolgáltatásait, ahonnan kiváló minőségű pótlásokat kap kézhez és a megmaradt idejét a tökéletes esztétikára fordíthatja.

Miért érdemes a BIONIKA Frézcentrum szolgáltatásait igénybe venni?

 

A digitális fogászati rendszerek térnyerését sajnos számos tényező akadályozza, mint például a technológiai váltás, amely súlyosan megterhelheti a fogtechnikai laborok költségvetését. Sokan ezért maradnak az öntéses technikánál, pedig a CAD/CAM berendezésekkel, a modern technológiának köszönhetően, sokkal pontosabb és precízebb
fogművek kialakítására van lehetőség. A BIONIKA-nál most ezeken a fogtechnikákon szeretnénk segíteni, ezért hoztuk létre modern gépekkel ellátott frézközpontunkat, amely közel 30 éves fogászati, implantátumgyártási tapasztalaton alapszik. A legfejlettebb technikával rendelkezünk, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű koronák, hidak és stégek előállítását. A professzionális gépparkon kívül szakembereink legjobb tudásuk szerint járulnak hozzá a sikeres fogpótláshoz.

Fogműváz a BIONIKA Fréz centrum tervei alapján.

Minőségi alapanyagok a BIONIKA-nál

A kitűnő minőségű alapanyagok és a szakmai tudás teszi lehetővé a megrendelt fogművek gyors és tökéletes elkészítését. Fontosnak tarjuk, hogy termékeink kizárólag minőségi alapanyagokból készüljenek, ezért csak olyan megbízható anyagokat használunk, amelyek minőségét és megfelelőségét a gyártó műbizonylattal igazolja, és melyek megfelelnek az ISO5832 nemzetközi szabványnak.

Titán fogműváz Korszerű CAD/CAM berendezésekkel gyártva.

Titán

Ez a sokoldalú anyag kiváló biokompatibilitással rendelkezik, így nem okoz semmilyen allergiás reakciót a páciensnek. Fontosnak tartjuk, hogy a bio titánból készült termékeink a legjobb minőségűek legyenek. A kívánt fogpótlást 5 tengelyes CNC gépekkel munkáljuk meg, Grade 4 és Grade 5 minősítésű titánt alkalmazunk, melyekből egy élethosszig tartó fogsor készíthető.

Cirkon fogműváz - A Fréz centrum kínálatában- segítség a fogtechnika területein.

Cirkon

Ez az anyag egyszerűen megmunkálható és magas az esztétikai megjelenése. Fémmentes fogpótlásokhoz a legjobb megoldás. A páciensnek nem okoz allergiás reakciót. Nagy szilárdságának köszönhetően komplett körhidak is készíthetőek belőle. Előnyősen kiküszöböli a fémekre jellemző kellemetlen és káros galván hatást.

Co-cr ötvözet fogműváz

Co-Cr ötvözet

A Co-Cr koronákat és hidakat egyetlen tömbből állítjuk elő 5 tengelyes CNC gép segítségével. A kobalt-króm ötvözet nehezen megmunkálható, de azáltal, hogy egyetlen darabból készül a váz, sokkal erősebb szerkezetű lesz, így pontosabb illeszkedést lehet elérni.

mintázó viasz és műanyag

Mintázó viasz és műanyag

A CAD-CAM technológia alkalmas a számítógépen megtervezett fogsorgeometria elkészítésére öntéshez használatos mintázó viaszból vagy ideiglenes fogsorként használható műanyagból is.

Szolgálatásunk menete

Frézközpont szolgáltatás leírása

1

Ha rendelkezik szájszkennerrel vagy a gipszminta beszkennelésére alkalmas szkennerrel, küldje el nekünk az STL fájlt e-mailben!

+1 A gipszmintáról mi magunk is elő tudjuk állítani az STL fájlokat fogászati 3D szkennerünkkel.

2

Miután megérkezik hozzánk a gipszminta, fogtechnikusaink számítógépes CAD szoftver segítségével megtervezik, majd pontosítják a kívánt fogmű vázát és megkezdődik a restauráció kidolgozása.

3

A terv alapján korszerű gépeinkkel és CAM szoftverünkkel elkészítjük a fogművázat. A váz garantáltan illeszkedni fog, Ön használatra készen kapja meg.

4

Az elkészült fogművázat a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk Önnek a megadott címére a tartozékaival együtt. A küldemény érkezéséről e-mailben értesítjük.

5+1 érv a BIONIKA mellett!

Miért éri meg

Önnek bérbe adnia

a munkát?

screen shot - számítógépes tervezés, modern CAD/CAM technológia
  1. Ha túl sok munkája van akkor sem veszít pácienseket. A BIONIKA átvállalja magára az időigényes fogművázak elkészítését rövid átfutási idővel.
  2. Ha a BIONIKA Frézközpontot választja nem kell drága berendezésekre és eszközökre költenie, hiszen mi már rendelkezünk a legfejlettebb technológiákkal.
  3. Garantáljuk a kiváló minőséget.
  4. Ön mellett állunk a kilátástalan helyzetekben is. Nálunk nem léteznek megoldhatatlan esetek, szakmai tapasztalatunkat felhasználva megtaláljuk a professzionális megoldást.
  5. Pénztárcabarát megoldások.  Minden implantátum típusra készülő fogműhöz gyártunk nagy pontossággal illeszkedő vázakat, a lehető legjobb ár-érték arány mellett.

+1 A BIONIKA kínálatában megtalálja a tökéletes restaurációhoz szükséges implantátum felépítményeket is. Több, mint 50 féle bevált geometria közül választhat, felragasztható-, csavarozható és kivehető fogpótlásokhoz egyaránt.

Legyen Ön is partnerünk!

Legyen visszatérő partnere a BIONIKA Frézközpontnak és engedje meg nekünk, hogy levegyük az Ön válláról a teher egy részét! Szolgáltatásunkkal biztos lehet benne, hogy páciensei számára tökéletes fogpótlásokat fog készíteni.

Telefonszám: + 36 70 670 6875

[wpforms id=”20392″]