Pitt-Easy ®

kompatibilis felépítmények

BIONIKA: A Pitt-Easy kompatibilis implantátumok és felépítmények gyártója és forgalmazója

A Pitt-Easy®, Bioplant® kompatibilis felépítményekről

COMPATIBLE Felépítményeinket úgy alakítottuk ki, hogy azok tökéletesen illeszthetők legyenek más rendszerekhez és műszerekhez egyaránt. Széles felépítmény felsőrész választék áll rendelkezésre, melyek kapcsolódási felülete a kívánt rendszer szerint választható. UNIFORM (Compatible) PE rendszerünk a következő rendszerekkel kompatibilis: Pitt-Easy®, Bioplant®

BIONIKA COMPATIBLE BP Implantációs Rendszer - Pitt Easy, Bioplant - csatlakozás
BIONIKA COMPATIBLE BP Implantációs Rendszer - Pitt Easy, Bioplant - csatlakozás

Kapcsolat a Pitt-Easy®, Bioplant® kompatibilis felépítmények esetén

Hatszögletű pozícionáló kapcsolat.  Átmérő 3,25 és 3,75 mm-es méreteknél azonos, kisebb, a 4,10-4,90-6,50 méreteknél nagyobb laptávú hatszög használatos. Lapos platform, tengelyirányra merőleges. A rögzítő csavar 1,67mm kulcsnyílású.

Az implantátumfej kialakítása nem minden esetben egyezik meg, csak kompatibilis az eredeti konstrukcióval. Egyedi megoldások is rendelhetők.

Közel 50 féle geometriából választhat, műanyag, cirkon, titán és kobalt-króm alapú fogművekhez. Kínálatunkban megtalálhatók az implant fejek kivehető-, csavarozott- és felragasztható fogművekhez is, valamint implant szintű öntőfejek, ideiglenes fejek, ínyformázó fejek, protetikai- és CAD-CAM elemek állnak széles választékban az Ön rendelkezésére.

UNIFORM (Compatible) implant fejek
BIONIKA COMPATIBLE Katalógus

További részletekért tekintse meg UNIFORM (Compatible) katalógusunkat!