Oldal kiválasztása
Speedy Implantációs Rendszer, hosszméretek széles választékával.

Speedy

Ha fontos a flexibilitás

és a bicorticális megtámasztás

Speedy Implantátum rendszerünk Jellemzői:  flexibilis aesthetic fejkialakítás  •  A hajlítható nyak alatti platform switcing, RadiálFix barázdákkal • rádiuszos menetél kiképzés • ciklois menetprofil  • nagy menetemelkedés • nagy menetmélység • A természetes foggyökérhez igazodó kúpos, önkompressziós menet •  vékony, hegyes, kúpos végződés  •  elfordulásgátló vágóél.

A SPEEDY lmplantátumrendszer jellegzetes tulajdonságai miatt, az egyik legalkalmasabb megoldás, nem csak átlagos keménységű, hanem lágyabb csontszerkezetek esetén is alkalmazható, a bicorticalis megtámasztást igénylő megoldásoknál.

Eleget téve a minimál invazív követelménynek, a műtet kis feltárásból, esetleg transzgingiválisan is elvégezhető. Ugyanezen jellemzői miatt a legoptimálisabb konstrukció az azonnali terhelhetőségre. A flexibilitása kifejezetten alkalmassá teszi ideiglenes fogmű megtartására.

A flexibilis fej 35°-os hajlíthatóságot biztosít.
Speedy technikai implantátummal és mintavételi fejjel.
A Speedy Implant System felépítményei

Speedy implantátum rendszerünkhöz mintavételi fej és technikai implantátum típusú implant fejek tartoznak.

Alkalmazott alapanyagok

A BIONIKA az implantátumok gyártásánál alkalmazott ISO 5832-2 ASTM F67 szabvány szerinti Grade 4 minőségű titán, fogászati implantológiai célra a legkedvezőbb tulajdonságokat mutatja.

Megfelelő tisztasága miatt rendkívül jó a biokompatibilitása, mely mellett kiváló szilárdsági tulajdonságokkal rendelkezik. Kezdetben, mi és sok más implantátum előállító cég is a nagyobb tisztaságú titánt preferálta, azonban szilárdsági okok miatt ma már szinte minden implantátum Grade 4 vagy egyéb ötvözött titánból készül a világon.

Az implantátum rendszereik felépítményeinél minden esetben ötvözött, nagy szilárdságú ISO 5832-4 ASTM F136 szabványnak megfelelő Grade 5 minőségű titánt alkalmazunk. A termékek minőségét a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja. A BIONIKA Medline Orvostechnikai Kft. az EN ISO 9001 és az EN ISO 13485 minőségirányítási rendszer szerint működik. Termékeink pedig CE jellel rendelkeznek. Melyet a TÜV Rheinland tanúsított.

A szabvány szerint használt titán kiváló biokompatibilitással rendelkezik, ezért szinte kockázatmentesen használható.

Speedy mintavételi fej
Innen letölthető a Speedy implantációs rendszer katalógusa, pdf formátumban.

Kattintson a bal oldali képen és máris megnézheti a teljes katalógusunkat, melyben megtalál minden lényeges információt az implantációs rendszerrel kapcsolatban.

Vásárláshoz kattinson ide: