BIONIKA Együtt – Egy eredeti gyárat álmodtunk

Hajdú József a BIONIKA Medline Orvostechnikai Kft. ügyvezető igazgatója

„Gyerekkoromtól mérnök szerettem volna lenni saját gyáramban. Mindig vonzódtam a technikai újdonságok felé. Különösen érdekelt az orvostechnika. 1989-ben ki is használtuk az első igazi cégalapítási lehetőséget.”

Hajdú József
ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ
okl. gépészmérnök, gazdasági mérnök,
egészségügyi szakközgazdász

Hajdú József a BIONIKA Medline Orvostechnikai Kft. ügyvezető igazgatója

„Édesapámat követve én is gépészmérnök végzettséget szereztem a Miskolci Egyetemen. További PhD tanulmányaim után a családi vállalat informatikai és műszaki-fejlesztési feladatait vállaltam fel.”

Ifj. Hajdú József
ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ
MSc gépészmérnök, PhD

Tudásunkkal, kitartásunkkal kapaszkodtunk fel az új technikai áramlat hullámaira, ráérezve arra a szemléletre, mely a természet csodás találmányait hasznosítja az ember technikai igényét szolgálva, melyről ma már tudjuk, ez a BIONIKA.

Amikor 1989. február 1-jén megalapítottuk családi cégünket, olyan márkanevet kerestem, melyet még senki sem használ és a jövő tudományos fejlődését irányozza elő számunkra. Ez lett a BIONIKA elnevezés, mely olyan tudományos gondolkodást jelöl a biológia, a technika és az elektronika határmezsgyéjén, amely ötvözi e három területet a kutató-fejlesztő munkánk során.

Klinikai és technológiai tapasztalatok: Sikereinkhez hozzájárul a klinikai és technológiai tapasztalatok folyamatos feldolgozása, ötvözése és hasznosítása a fejlesztésben, visszacsatolva egészen a gyártóbázisig. Itt születnek a vevői igényeknek legjobban megfelelő megoldások, konstrukciók, melyeket folyamatos fejlesztés alatt tartunk.

Fejlesztés: Termékeinket orvosok és mérnökök szoros együttműködésével fejlesztjük, mely által biztosítani tudjuk azok folyamatos világszínvonalú minőségét és gyakorlati használhatóságát egyaránt.

Minőség: A vevőink által elvárt minőséget a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja. A BIONIKA Medline Kft. az EN ISO 9001 és az ISO 13485 minőségirányítási rendszer szerint működik. Termékeink CE jellel rendelkeznek.

A kutatás-fejlesztésben legfőbb támaszom a fiam. Az új technológiák iránti érzékenysége adja a lendületet a cég fejlődésének. Stabil, elkötelezett fiatal csapattal a hátunk mögött felkészülten várjuk és fogadjuk a kihívásokat. Számunkra a minőség és a megbízhatóság áll mindenek előtt.

Hajdú József
MSc gépészmérnök,
gazdasági mérnök,
egészségügyi szakközgazdász
BIONIKA Medline Kft.

fogászati implantátum

FOGÁSZAT

szájsebészeti lemezek és csavarok

SZÁJSEBÉSZET

velőűrszeg

TRAUMATOLÓGIA

csípőprotézis, ortopédiai orvostechnika

ORTOPÉDIA

Cikk információ

  • Eredeti megjelenés TOP 100
  • Szerző Hajdú József
  • Dátum 2017

Bővebben a cég történetéről