Szeretné kedvezményesen visszakapni mosolyát?

Használja ki ezt a rendkívüli ajánlatot még ma, regisztráljon honlapunkon a DentElit aranykártya programba, és szinte azonnal kézbe veheti virtuális DentElit Aranykártyáját.

Nincsenek rejtett költségek

A DentElit kártyát díjmentesen állítjuk ki Önnek, valamint díjmentesen adjuk át emailben. Különleges akciónk keretein belül most a fizikai kiküldést is díjmentesen vállaljuk 1500 Forint helyett, külön kérésére. Más esetben csak virtuálisan állítjuk ki.

Jelentős kedvezmény

Kiváló minőségű implantátumaink 30% kedvezménnyel lehetnek az Öné.

Biztonságos és egyszerű

Mindez igaz az implantátumra és a folyamatra is. Mutassa meg kártyáját fogorvosának és kapja vissza mosolyát kedvezményes áron.

Regisztráció egyszerűen

Ezen az oldalon adja meg adatait a regisztrációhoz és kollégáink rövid időn belül elküldik virtuális kártyáját.

Ajándéknak is tökéletes

Regisztrálhatja ismerősét, barátját vagy nagyszüleit. A DentElit kártya ajándékba is adható!

Magyarországért, magyarok

34 éve Magyarországon gyártunk implantátumot, magyar munkavállalókkal. Válassza a megbízhatóságot, a minőséget!

Regisztráljon most:

Töltse ki az űrlapot még ma, hogy rövid időn belül elküldhessük Önnek névre szóló DentElit kártyáját!

Mi az a DentElit Aranykártya?

A páciensek támogatása és a kezelési költségek lefaragása céljából létrehoztunk egy olyan fogászati implantációs kedvezményprogramot, ami révén mindenki megszerezheti azt a mosolyt, amiről már évek óta álmodik!

A „DentElit” névre elkeresztelt Aranykártya egy speciális, névre szóló ajánlat, amely 30%-os kedvezményt biztosít minden kiváló minőségű, BIONIKA fogászati implantátumra. Az exkluzív 30%-os kedvezmény megszerzéséhez nem kell mást tennie, csak regisztrálnia a weboldalunkon. Az adatok megadását követő 3 munkanapon belül, emailben kapja majd meg a kedvezményre feljogosító digitális aranykártyáját.

Az egyedi kedvezménykódot Ön, valamint az Önt kezelő implantológus szakember egyszer használhatja fel, azonban egyszerre több fogászati implantátumot is vásárolhat, hogy maximalizálja a megtakarítást. A kedvezmény minden kiváló minőségű BIONIKA fogászati implantátumra alkalmazható, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb ellátást kapja, megfizethető áron.

Hogyan működik a DentElit kártya?

A DentElit aranykártya egy exkluzív kedvezménykártya, amely 30%-os kedvezményt biztosít Önnek a BIONIKA által kínált összes fogászati implantátumra A kártya megszerzéséhez regisztrálnia kell a weboldalunkon, melyet egy virtuális kártya kiállítása és elküldése követ, melyet megmutathat implantológusának. Amint implantológusa alkalmazza az Ön személyes kedvezménykódját, Ön megkapja a 30%-os kedvezményt a BIONIKA fogászati implantátumaira. A folyamat gyors és egyszerű, és a DentElit aranykártya segítségével jelentős megtakarításokat érhet el a kiváló minőségű fogászati implantátumokra.

Miért ajánljuk fogászati implantátumhoz?

Tapasztalja meg a különbséget BIONIKA fogászati implantátumaival. Kiváló minőségű termékeinket úgy terveztük, hogy egy életen át tartó, gyönyörű és egészséges mosolyt biztosítsunk Önnek. Több mint 34 évnyi szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező csapatunk elkötelezett amellett, hogy minden egyes páciensünknek kivételes szolgáltatást és gondoskodást nyújtson. Válassza a DentElit-et, és fedezze fel a gyönyörű, egészséges mosolyhoz társuló magabiztosságot kedvezményesen, a BIONIKA termékein keresztül!

Elégedett páciensek mondták rólunk:

„Már egy ideje gondolkodtam az implantátum beültetésén, de a magas költségek eltántorítottak. Amikor hallottam a DentElit Aranykártya ajánlatáról, úgy voltam vele, hogy nincs mit veszítenem. Regisztráltam a weboldalon, és pár nap alatt megkaptam emailben a névre szóló kártyámat. Sőt mi több, még egy nagyon kedves implantológust is találtak nekem.

Nem bántam meg, hogy éltem a lehetőséggel!

Ezúton is köszönök minden segítséget!”

-K. Istvánné-

„A hiányos fogsorom eléggé megviselte az önbecsülésemet. A nővérem fiától hallottam az aranykártya programról és az ő segítségével regisztráltam a weboldalra. A 30% kedvezményre feljogosító kódomat megmutattam a fogorvosomnak, aki felvette a kapcsolatot a BIONIKA-val. Innen már minden ment magától, sőt a beültetés sem volt annyira félelmetes, ahogy én azt elsőre elképzeltem. Hála a fogorvosomnak és a BIONIKA-nak, ma már újra merek mosolyogni és újra azt eszem, amit csak szeretnék!”

-B. Ferencné-

„Nagyon sok fogászat honlapját végignéztem, mire rátaláltam a DentElit lehetőségre. A regisztráció után megkaptam a virtuális kártyámat, amit a fogorvosomnak megmutattam az első vizsgálat során. Alul négy darab implantátumra is szükségem volt, így nagyon jól jött a 30% kedvezmény. A teljes fogsorom 3 hónap alatt készült el, azonban megérte kivárnom ezt az időd, hiszen az új fogsorom végre már nem kotyog étkezés közben és többé nem kell attól félnem, hogy beszéd közben kiesik a számból.”

-S. Zoltán-

Gyakran ismételt kérdések

Mi az az "Aranykártya" ajánlat, és hogyan működik?

A DentElit Aranykártya ajánlat egy exkluzív kedvezmény, amely 30%-os kedvezményt biztosít az összes BIONIKA fogászati implantátumra. A kedvezmény igénybevételéhez Önnek nincs más dolga, csak regisztrálnia kell a weboldalunkon. Ezután emailben elküldjük Önnek a névre szóló kedvezménykódját amit Ön, valamint az Önt kezelő implantológus is fel tud használni. 

A kedvezményt az én fogorvosomnak is megmutathatom?

Igen, Természetesen, igen! Javasoljuk, hogy a beavatkozás előtt egyeztessen a fogorvosával és mutassa meg neki az egyedi kedvezménykódját. Abban az esetben, ha az Önt kezelő szakember nem fogadja el a kedvezményt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek másik, az Ön lakóhelyéhez minél közelebbi implantológust találni.

Van korlátja annak, hogy hányszor vehetem igénybe az "Aranykártya" kedvezményt?

Igen, van. Ön és implantológusa csak egyszer használhatja fel a személyes kódját, azonban több fogászati implantátumot is vásárolhat a 30% kedvezménnyel. 

Meddig érvényes az "Aranykártya" ajánlat?

Az „Aranykártya” ajánlat a regisztráció időpontjától számított egy évig érvényes, ezért arra biztatjuk a pácienseket, hogy minél hamarabb éljenek az ajánlattal.

A kedvezmény minden típusú fogászati implantátum termékre vonatkozik?

A kedvezmény minden kiváló minőségű BIONIKA fogászati implantátumra felhasználható, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb ellátást kapja, megfizethető áron. Az ajánlat nem vonatkozik a felépítményekre, protetikai elemekre, csontpótló eszközökre, műszerekre, kulcsokra és CAD/CAM elemekre. 

Mi történik, ha a weboldalon történő regisztráció után nem kapom meg a virtuális Aranykártyát?

Abban az esetben, ha a weboldalunkon történő regisztrációt követő pár munkanapon belül nem kapja meg virtuális „Aranykártyáját”, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal, akik segítenek Önnek a probléma megoldásában.

Kaphatok fizikai "Aranykártyát"?

Igen, kérésére fizikai „Aranykártyát” tudunk küldeni az Ön címére. Azonban csak egyszer kérhet fizikai kártyát. Ha elveszíti a fizikai kártyáját, azt nem tudjuk pótolni, de kiállíthatunk Önnek egy másik virtuális „Aranykártyát”. Ennek díja 1500 Forint, de jelenleg ingyen kiküldjük Önnek!

Reméljük, hogy ezek a válaszok hasznosak voltak. Ha további kérdése van, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.