Egy és kétfázisú implantátumok

A BIONIKA egyedi megoldásai

BIONIKA Hírek

Implantátumok egyenesen a BIONIKA gyártósoráról

Ahogy azt előző héten ígértük, jelen levelünkben szeretnénk Önnek bemutatni, hogy miért érdemes a BIONIKA megoldásait választani.

Legyen szó egyfázisú vagy kétfázisú implantátumokról a BIONIKA kínálatában biztosan megtalálja a munkájához szükséges eszközöket.

A BIONIKA 33 éves működése során mindig arra törekedett, hogy az általánostól a legszélsőségesebb igényeknek is maximálisan megfeleljen. Ennek köszönhetően a termékpalettánk is folyamatosan bővült, jelenleg 28.000 féle termékkel állunk az orvosok, fogorvosok rendelkezésére.

Megsúgjuk Önnek, hogy mi a BIONIKA titka, hogyan lehet a mai napig piacvezető implantátum gyártó a magyar piacon:

A BIONIKA titka a piacvezető implantátumokhoz

Maximális odafigyelés:

A BIONIKA nagy hangsúlyt fektet a kapcsolattartásra és a visszajelzésekre. Ezek alapján alakítjuk ki innovatív termékeinket, partnereinkkel együttműködve. Mindig a legjobb megoldásra törekszünk, így számíthat ránk, akár az Ön ötletének megvalósításában is!

Kedvező ár:

 A BIONIKA árait mindig a lehető legalacsonyabban tartjuk, ezáltal próbáljuk megkímélni az Ön és Páciense pénztárcáját is. Nagy tételben vásárló partnereink részére  mennyiségi kedvezményeket biztosítunk.  

A legjobb minőség:

Implantátumaink kiváló minőségű titánból készülnek, melyek megfelelnek minden rájuk vonatkozó előírásnak. Partnereink véleménye kifejezetten fontos a számunkra. Tapasztalatait Ön is elmondhatja a vásárlás után e-mailben kiküldött értékelő lap segítségével. Segítségét köszönjük!

Ezeket az elveket minden termékvonalunk kialakítása során szem előtt tartottuk. Ezek közül büszkén mutatjuk be Önnek egy és kétfázisú implantátumainkat:

Egyfázisú implantátumból 12 családdal állunk rendelkezésére:

Slim implantátum

Kétfázisú implantátumból 17 családdal  állunk rendelkezésére

A következő héten új érdekességgel várjuk!