BIONIKA Slim Flexible Implantációs Rendszer

Slim Flexible

Flexibilis aesthetic fejkialakítás, hajlítható nyak

A SLIM FLEXIBLE Implantátum Rendszer Jellemzői

A Slim Flexible Implantátum Rendszer jellegzetes tulajdonságai miatt, az egyik legalkalmasabb megoldás, nem csak átlagos keménységű, hanem lágyabb csontszerkezetek esetén is. Eleget téve a minimál invazív követelménynek, a műtét kis feltárásból, esetleg transzgingiválisan is elvégezhető. Ugyanezen jellemzői miatt a legoptimálisabb konstrukció az azonnali terhelhetőségre.

Az egyfázisú implantátumok legnagyobb előnye, hogy a beültetés után nem kell hónapokat várni a fogmű behelyezésével. Egyetlen műtétre van szükség, az implantátum beültetésével egy időben behelyezésre kerül a fogpótlás is.

• Flexibilis aesthetic fejkialakítás • A hajlítható nyak alatti platform switcing, RadiálFix barázdákkal Rádiuszos menetél kiképzés Ciklois menetprofil • Nagy menetemelkedés • Nagy menetmélység • A természetes foggyökérhez igazodó kúpos, önkompressziós menet  Vékony, hegyes, kúpos végződés

A Slim Flexible flexibilis feje 20°-os szögben hajlítható el bármely irányba.
A Slim Flexible implantátum technikai implantátummal és mintavételi fejjel is rendelhető.

Slim Flexible implantátum rendszerünkhöz két féle felépítmény áll rendelkezésre, mintavételi fej és technikai implantátum.

A BIONIKA az implantátumok gyártásánál alkalmazott ISO 5832-2 ASTM F67 szabvány szerinti Grade 4 minőségű titán, fogászati implantológiai célra a legkedvezőbb tulajdonságokat mutatja.

A szabvány szerint használt titán kiváló biokompatibilitással rendelkezik, ezért szinte kockázatmentesen használható.

Megfelelő tisztasága miatt rendkívül jó a biokompatibilitása, mely mellett kiváló szilárdsági tulajdonságokkal rendelkezik. Kezdetben, mi és sok más implantátum előállító cég is a nagyobb tisztaságú titánt preferálta, azonban szilárdsági okok miatt ma már szinte minden implantátum Grade 4 vagy egyéb ötvözött titánból készül a világon.

Az implantátum rendszereik felépítményeinél minden esetben ötvözött, nagy szilárdságú ISO 5832-4 ASTM F136 szabványnak megfelelő Grade 5 minőségű titánt alkalmazunk. A termékek minőségét a harmonizált Európai Uniós jogszabályok szerinti tervezés, gyártás és minőségirányítás garantálja. A BIONIKA Medline Orvostechnikai Kft. az EN ISO 9001 és az EN ISO 13485 minőségirányítási rendszer szerint működik. Termékeink pedig CE jellel rendelkeznek. Melyet a TÜV Rheinland tanúsított.

Innen letölthető a Slim Flexible implantációs rendszer katalógusa, pdf formátumban.

Kattintson a bal oldali képen és máris megnézheti a teljes katalógusunkat, melyben megtalál minden lényeges információt az implantációs rendszerrel kapcsolatban.

Vásárláshoz kattinson ide: